Παράθεση Αρχικό μήνυμα από sakisr Εμφάνιση μηνυμάτων
Μενελαε!Πολυ καλη προσπαθεια να προσπαθεις να σωσεις μια παλια συσκευη.Θελει πολυ υπομονη και γνωσεις ομως, γιατι ειναι πιο ευκολο να χαλασει παρα να επισκευαστει.Οσο για το οτι δεν κανει ληψη ειναι φυσικο αν το προσπαθεις μεσα σε πολη.Θελει οπωσδηποτε κεραια γιατι μεσα στις πολυκατοικιες το σημα των μεσαιων κυματων μπλοκαρεται.Βαλε ενα καλωδιο ψηλα (κατι σαν κεραια) και ισως πιασεις κατι, ειδικα βραδυ.
Επισης καλο θα ηταν να ρωτησεις και καποιον ειδικο και μαλιστα ειδικευμενο στα παλια ραδιοφωνα.
Σευχαριστώ για την απάντηση Σάκη. Υπομονή διαθέτω, γνώσεις όχι, αλλά κάθε μέρα γίνομαι και σοφότερος. Εχω κάποιον που με βοηθάει αλλά η βοηθεια είναι τηλεφωνική. Η αλήθεια είναι οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος για το επίπεδο μου, έβαλα καλώδιο για κεραία και προχθές το Σάββατοβραδο έπιασα στα μεσαία μερικούς σταθμούς.
Την κυριακή το πρωί που άνοιξα πάλι το ραδιόφωνο μετά από κάποια δευτερόλεπτα κάτω απο το σασί άρχισε να καπνίζει. Τό κλεισα και είδα μια αντίσταση να έχει καεί. Σήμερα θα την αντικαταστήσω και νομίζω -ευχομαι- να είναι όλα ΟΚ. Απο τη στιγμή που πιάνει κάποιους σταθμούς το μόνο που μενδιαφέρει είναι να το φροντίσω εξωτερικά και να πάρει τη θέση του στο σαλόνι..Με την ευκαιρία να ρωτήσω μήπως καποιος απο την παρέα γνωρίζει:
Στην πρόσοψη του ραδιοφώνου και πίσω απο τα τζαμάκι με τις συχνότητες έχει δυο μεταλικά δαχτυλίδια τα οποία προφανώς μπήκαν πρεσαριστά για να πιάσουν καλά το ύφασμα. Το ένα είναι για τη magic eye και το άλλο για τις μπάντες. Επειδή αν τα βγάλω θα τα χαλάσω ξέρει κανείς τι κάνουμε σ'αυτη την περίπτωση; Στο διαδίκτυο δεν έχω βρει πουθενά κάτι αντίστοιχο.