Δεν είναι και απίθανο να είναι μαϊμού οι πυκνωτές. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω:
www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=68211
Δεν είναι και απίθανο να είναι μαϊμού οι πυκνωτές. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω:
www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=68211
Θα παω να τον ξεκολησω και θα τον ανοιξω να δω τι κρυβει μεσα του το βαρελακι!
Έχει ένα κοινό τροφοδοτικό και για τα δύο κανάλια,δύο ξεχωριστά τροφοδοτικά, ή ένα μόνο κοινό μ/τ με διπλή ανόρθωση -εξομάλυνση μια για το κάθε κανάλι ;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ezizu : 26-01-14 στις 18:33
Εχει Κοινό μ/τ με διπλή ανόρθωση -εξομάλυνση μια για το κάθε κανάλι ξεχωριστά
Εχει ένα μόνο κοινό μ/τ με διπλή ανόρθωση -εξομάλυνση μια για το κάθε κανάλι
Μου φαινεται το μηχανημα θελει saki.......
( Την τελευταια φορα που πηρα πυκνωτες εξομαλυνσης στο χερι απο τροφοδοτικο εφταιγαν καποιες fast rectifier ρημαδοδιοδοι που εκαναν τα δικα τους. )
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη wow : 26-01-14 στις 20:46
Παιδια φοβαμαι οτι οι συγκεκριμενοι πυκνωτες του E Bay ειναι κακης ποιοτητας κι αυτο το λεω γιατι ελεγχωντας τους υπολοιπους πυκνωτες ειδα οτι και οι υπολοιποι (νεοι του E bay) εχουν
βγαλει υγρα ενω ο ενας που εχει αγοραστει απο Αθηνα ειναι αψογος. Εχω παρει κι αλλα υλικα απο το E.bay αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα.
Πρεπει να επεσα σε ...περιπτωση.
Αυριο λοιπον το χερι... βαθεια στην τσεπη κι ευχομαι να απαλαγω απο αυτη την περιπετεια.
Αυτο το θεμα με τους πυκνωτες τα τελευταια χρονια εχει ταλαιπωρησει πολυ κοσμο.Εχω κανει γενικη αλλαγη στους ηλεκτρολυτικους απο δυο αυτοενισχυομενες κονσολες που εχω γιατι οι τασεις των πυκνωτων ηταν οριακα και καμμια φορα και πιο κατω.πχ σε 12 βολτ ταση 10 βολτ πυκνωτης και παει λεγοντας.Εβαλα τουλαχιστον 10 βολτ παραπανω, οπως και σε μερικους μεγαλυτερη χωρητικοτητα και διαπιστωσα μεγαλη αλλαγη προς το καλυτερο.
Οσο για τους πυκνωτες του eBay καλυτερα να παρω καινουριο μηχανημα παρα να παραγγειλω απ' εξω.
Εχω γραψει και παλια οτι ειναι προτιμοτερο να δωσω κατι παραπανω και να ψωνισω απο την Ελλαδα και μαλιστα απο τη πολη μου γιατι και τα λεφτα μου αφηνω εδω και αν γινει κατι τα ''χωνω'' και στον εμπορα.
ΣΩΣΤΟΣ ο Σακης! Θελω Σακη να σε ρωτησω (απ'οτι εχω αντιληφθει εδω και καιρο εισαι ενας απο τους Big Chief engineer εδω μεσα) γιατι υπαρχει μια δυσλειτουργια στο καναλι Α.
Το limiter που εχει το καναλι Α (DDT το ονομαζει η εταιρια) κοβει πολυ νωρις το σημα δλδ δεν αφηνει τον τελικο Α να βγαλει μεγαλη ισχυ ενω χαμηλα παιζει μια χαρα.
Απο που να αρχισω να ψαχνω αυτο το προβλημα? Αν θελεις εχω τα σχεδια να σου ανεβασω για να δεις. Μαλιστα υπαρχουν και δυο DUAL DIODE σε σειρα καμμενες στο τελικο σταδιο στο καναλι Α
οι οποιες δεν κυκλοφορουν πουθενα στην αγορα για να τις αποκτησω και σκεφτομαι μηπως απο εκει ξεκιναει η δυσλειτουργια στο καναλι Α.
Η συμβουλη σου θα μου ηταν πολυτιμη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mralex1111 : 27-01-14 στις 01:47