Μιας και ασχολούμαι πρόσφατα με μια kv-21x5d με το ίδιο chassis (FE-1) για να την βάλω σε arcade καμπίνα έπεσα σε ένα repair tip documentation και είδα και αυτό που ίσως σε βοηθήσει για την επισκευή της δικής σου.
Sony TV (FE-1 Chassis)
Set shuts down shortly after start up with standby led flashing 2, 4 or 5 times
Check / replace chip resistors R543 (47Kohms) and R541, R573 and R575 (all 100Kohms)
Καλό θα ήταν να βρεις ένα control για να μπεις στο service menu και να δεις τα errors που έχει σε logs.
φιλε μου το τηλεκοντρολ υπαρχει. ειναι στο εμπαυ. ειναι αρκετα φθηνο. αγορασε το αν νομιζεις οτι εει ακομη ζωη η συσκευη σου.
Ψυχρες κολλησεις κατω απο το βερτικαλ ...τιποτα αλλο
Tί είναι το βέρτικαλ;Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ η τηλεόραση έχει σβήσει αν την σπρώξω λίγο πίσω ανάβει ξανά.Άρα μάλον έχεις κάνει σωστή διάγνωση east electronics.Tι είναι όμως το βέρτικαλ;
Βερτικαλ θα πει οτι δεν εχεις τις γνωσεις για να κανεις αυτο που χρειαζεται και το πιθανοτερο ειναι οτι αν καποιος σου δωσει οδηγιες ( γιατι εγω δεν θα σου δωσω εφοσον δεν καταλαβες απο την αρχη ) να κανεις ζημια στην συσκευη μεγαλυτερη απο οτι ηδη εχει .
Ο ενας λογος που δεν θα ηθελα να σου δωσω επιπλεον πληροφοριες ειναι γαιτι πιστευω οτι δεν μπορεις να τις αξιοποιησεις σωστα και ο δευτερος και σημαντικοτερος οτι μεσα στην τηλεοραση υπαρχουν τασεις οι οποιες ειναι επικυνδυνες για καποιον που δεν μπορει να τις διαχειριστει σωστα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Αυτο που συμβαινει αυτη τη στιγμη στην τηλεοραση ειναι οτι πλεον αντι να αναβοσβυνει 4 φορες το λεντ αναβοσβυνει 2 και οταν την ανοιγω απο τον διακοπτη ακουγεται ενας θορυβος (τικ τακ) απο ενα τετραγωνο εξαρτημα πανω στην μητρικη πλακετα που αναγραφει τα εξηςGJU 5VDC 0,25W TV-5 3A/120A 250V DEC).Μηπως να φταιει αυτο και να θελει αλλαγη.Παρακαλω την βοηθεια σας.Ακριβως επειδη δεν γνωριζω παρα πολλα περι τηλεορασεων ,γνωριζοντας ομως οτι υπαρχουν υψηλες τασεις, οτι κανω το κανω εχοντας την τηλεοραση εκτος ρευματος περιμενοντας παραλληλα ενα ευλογο χρονικο διαστημα να ξεφορτισουν και οι πυκνωτες.ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ...