Και εγώ πιστεύω οτι 99,9% είναι οθόνη, είχα και εγώ μια τέτοια περίπτωση αλλά με την γραμμή οριζόντια.
Και εγώ πιστεύω οτι 99,9% είναι οθόνη, είχα και εγώ μια τέτοια περίπτωση αλλά με την γραμμή οριζόντια.
Λοιπόν έχουμε τα εξής:
Έβαλα στο ίδιο laptop μια άλλη οθόνη από ένα άλλο ACER η οποία είναι 15,6 ιντσών. Έβγαλε κανονικά εικόνα -χωρίς τη μαύρη κάθετη γραμμή- αλλά πάλι εμφανίζει την ίδια θολούρα με την άλλη και παραπάνω παράξενα χρώματα.
Έβαλα μετά την 17άρα οθόνη που έβγαζε τη μαύρη γραμμή σε ένα άλλο TOSHIBA laptop, και δεν εμφανίστηκε η μαύρη κάθετη γραμμή!!! Εμφάνισε όμως πάρα πολλά χρώματα(κόκκινα, μπλε) σε όλη την οθόνη διαρκώς.
για την γραμμη δεν μπορω να σου πω κατι , γιατι παρολο που ειναι πολυ πιθανο να φταιει το panel ειναι πολυ περιεργο που το δοκιμασες σε αλλο laptop και δεν εμφανιζεται!!!!
Απο τα screenshots που ανεβασες , την θολουρα εγω την βλεπω σαν να εχει καποιο θεμα με drivers , δηλαδη μου θυμιζει να εχει χαμηλο βαθος χρωματος 8bit. Mπερδευει πολυ η δουλεια , θα προτεινα μια δοκιμη με ενα live cd (δοκιμασε ubuntu ή hiren) για να αποκλεισεις με σιγουρια καποιο θεμα με οδηγους.
Επειδή υπάρχουν πολλά L500D, ποιό ακριβώς μοντέλλο είναι και εάν μπορείς να δεις και το μοντέλλο της μητρικής.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη atsio : 05-01-14 στις 13:34
Atsio με συγχωρείς αλλά μπερδέφτηκα με ένα άλλο Toshiba.
Αυτό που θέλουμε είναι το Α300-243 PSAG8E-03Q00CGE και έχει το motherboard V000126550 1310A2169921
Δες αρχικά τις αναλύσεις και στα δύο.