Τσέκαρε την καλώδιοταινία αν είναι καλά στην θέση της και κουμπωμένη σωστά! (λογικά δεν θα έχει πρόβλημα!)
Αν ανοίξεις την lcd και την πιέσεις ελαφρά στην άκρη εκεί που σου βγάζει την γραμμή γίνεται τίποτα?
Μάλλον πας για καινούργια Lcd!
Τσέκαρε την καλώδιοταινία αν είναι καλά στην θέση της και κουμπωμένη σωστά! (λογικά δεν θα έχει πρόβλημα!)
Αν ανοίξεις την lcd και την πιέσεις ελαφρά στην άκρη εκεί που σου βγάζει την γραμμή γίνεται τίποτα?
Μάλλον πας για καινούργια Lcd!
Έχω τσεκάρει ήδη πολύ καλά την καλωδιωταινία....
Δεν κάνει τίποτα αμα τη πιέσω........δεν πρεπει όμως και να ειναι η καλωδιωταινία ούτε το βύσμα της μητρικής,,,....γιατί πάνω στο ίδιο βύσμα ειναι και ο inverter αλλά και η camera ...τα οποία δουλεύουν
Απλώς θέλω να σιγουρευτώ πριν παραγγείλω!!!
εχω την υποψια οτι χρειαζεσαι reflow η reballing στην καρτα γραφικων. Εμενα μου ειχε τυχει το εξης:laptop toshiba p200 17''. Στην δικη του οθονη εμφανιζε καθετες γραμμες καμενων πιξελ κ ενω εβλεπες ηταν κουραστικη η οθονη κ δυσδιακριτη. Με εξωτερικη οθονη δουλευει αψογα. Παραγγελνω οθονη κ την αλλαζω κ η καινουρια αναβοσβηνε ολα τα χρωματα και εμφανιζε γραμμες τυχαια κ εδειχνε κ την εικονα απο πισω. Στελνω την οθονη πισω κ παιρνω αλλη απο αλλο πωλητη αλλα εκανε κ ααυτη τα ιδια. Επισης αλλαξα κ καλωδιοταινια καθως εκανε καποια κολπα. reflow δεν εχω κανει ακομη καθως το λαπτοπ ειναι σε αλλη πολη κ λειτουργει με εξωτερικη.
Και βέβαια είναι δυνατό. Άλλα τα pin για το CRT και άλλα για το LVDS.
Θα ανεβάσω αύριο φωτογραφία να δείτε ακριβώς τι κάνει η οθόνη...!!!