Δυστυχως δεν εχω καπασιτομετρο ουτε εσρ μετερ. Εχω παραγγειλει ενα απο ebay και το περιμενω. Βασει τον στοιχειων που μου εδωσες βρηκα ενα που αναφερετε στο dell inspiron n 4020 και με τιτλο DJ1 Montevina UMA Schematics Document. Επισης εχω κ ενα που βρηκα για το dell m5030 τα οποια μοιαζουν υπερβολικα πολυ αν δεν ειναι πανομοιοτυπα. Εχει τιτλο CHELSEA DJ2 CP UMA Schematics Document. Η μητρικη μου ειναι με το λευκο σοκετ το 479. Αν θες μπορω να σου τα στειλω.
Βασει του σκεματικ του Μ5030 εβγαλα τα τσιπακια που εδιναν ταση στα usb καθως εβλεπα βραχυκυκλωμα με το πολυμετρο μεταξυ των πιν της γειωσης και αυτων που δεχοταν 5 βολτ(στη περιπτωση που ειχε βραχυκυκλωσει το τσιπακι) αλλα το βραχυκυκλωμα παραμενει. Επισης οποιον πυκνωτη συνδεοταν παραλληλα μεταξυ των 5 βολτ και της γειωσης το μετρουσα πανω στην μητρικη και εδινε βραχυκυκλωμα οταν τον ξεκολουσα δεν εδινε βραχυκυκλωμα. εβγαλα και τα 4720 ( που ειναι διπλα στο τ51125α) γιατι μου φανηκαν οτι βραχυκυκλωναν αλλα εκτος κυκλωματος δεν βραχυκυκλωναν. ΜΕεχρι και την usb θυρα ξεκολλησα μηπως κ βραχυκυκλωνε χωρις να ειναι ορατο αλλα το βραχυκυκλωμα παρεμεινε.
Τι αλλο να ψαξω? Ποιος μπορει να τα βραχυκυκλώνει?