-
Εγω δεν ειδα πουθενα οτι η RFS σειρα ειναι concave που το ειδες εσυ ? Πιστευω οτι αυτο που πουλανε ειναι γνησιο γιατι στη σελιδα λενε οτι φτιαχνουνε και custom εκδοσεις
και εχω παρατηρησει οτι η εταιρια αυτη πουλαει τις λαμπες στους 750 βαθμους και οχι στους 900 δεν ξερω βεβαια αν το κανει μονο για λογους κοστους και οχι αποδοσης.
PID το ξερω οτι θελω και εχω ηδη το rex c100 (εχει ssr out το δικο μου) το οποιο δεν κανει για πολλα πολλα επισης εχω ηδη και 2 dimmer σαν αυτα που δειχνεις.
Για το altec pc410 δεν λεω οτι ειναι φτηνο αλλα οτι ειναι ακριβο (65 ευρω) δηλαδη με ενα arduino των 3 ευρω μια lcd οθονη και ενα max6675 (τα εχω ηδη αυτα) δεν κανεις την δουλεια του pc 4100 ? Κυκλοφορει και ετοιμη library με pid αλγοριθμο για το arduino.
Τα thermocouples οι κινεζοι τα φτιαχνουνε μονοι τους δεν ειναι και καμμια φορερη επιστήμη ειναι γνωστα τα κραματα των συρματων απλα οι αλλοι ειναι κλεφτες και πουλανε σε οτι τιμη θελουνε.
Για stencils/solder balls τι να παρω για αρχη που να ειναι οικονομικο για nvidia/ati/intel chipsets/ps/xbox? Δεν με ενδιαφερει τωρα να παρω solder balls/stencils για σπανια chips.
Ενα φτηνο smd pick and place με αερα που εχει το ebay με 20 ευρω θα κανει δουλεια για να σηκωνω το chip
http://www.ebay.com/itm/QS-2008-Pick...item417753cd24
?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mtzag : 26-11-13 στις 15:58
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης