Υπαρχουν δεκαδες ποτενσιομετρα τα οποια κανουν την ιδια δουλεια εχω και εγω στο μαγαζι με 18 ευρω αλλα θα βρεις και σιγουρα πολλα στον μπεη και ισως και φθηνοτερα ... δεν θα πρεπει να σε ανησυχει η τιμη οπου αν κατεβεις και μεχρι 2Χ50Κ αλλα οχι πιο κατω οχι μονο θα εισαι ενταξει αλλα και λιγο καλυτερα απο πριν ,

Σημαντικο ειναι απο την στιγμη που θα αγορασεις """Ιαπωνικης σχολης""" ποτενσιομετρο το οποιο δεν χρειαζεται να ειναι απαρατητα επωνυμου κατασκευαστη οπου θα βρεις noble alps alpha goodwell κλπ κλπ και δεκαδες αντιγραφα τους no name θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2Χ50ΚΑ οπου Α σημαινει για τα Ιαπωνικα και τα αντιγραφα τους οτι ειναι λογαριθμικα και κατασκευασμενα με αναλογη καμπυλη για συσκευες ηχου και αποκλειστικα για χρηση σε θεση volume .

Ευρωπαικο απο τα καταστηματα που υπαρχουν στην Ελληνικη και αλλη αγορα PIher Radiohm κλπ ουτε καν να το σκευτεις δεν ταιριαζει το μεγεθος δεν ταιριαζει ο αξονας και το βασικοτερο ακομα και αν αγορασεις τυπου Β που ειναι το λογαριθμικο για τα ευρωπαικα την ομορφη απαλη και γλυκεια καμπυλη που εχει το Ιαπωνικο δεν θα την βρεις ποτε .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος