-
να μιλησω για τον Mini Crescendo. κρινοντας τον σαν κατασκευη του 1988 εχω να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ. πολυ δυσκολα εκεινη την εποχη θα μπορουσε καποιος να κανει καποιες βελτιωσεις. το μονο που μπορω να σκεφτω για το 1998 ως βελτιωση θα ηταν καλυτερη (πιο μαζεμενη) καλωδίωση και ξεχωριστο τροφοδοτικο για το καθε καναλι. αλλα και παλι οπως ειναι βαζει κατω αρκετους ετοιμους και ιδιοκατασκευασμενους ενισχυτες. εχω να πω οτι για την εποχη του οτι ειναι πρωτοποριακο. μπραβο στον φιλο νικο.
κρινοντας τον σαν κατασκευη του 2013 λιγα πραγματα και παλι θα βελτιωνα. ξεχωριστο τροφοδοτικο για καθε καναλι, μαζεμα των καλωδιώσεων, μεγαλυτερη ψυκτρα, αλλαγη των ακροδεκτων συνδεσης ηχειων με μπορνες, αλλαγη των ακροδεκτων rca με κατι ποιοτικοτερο, προσθηκη κυκλωματος καθυστερησης των ηχειων και προστασιας απο συνεχεις τασεις, πλακετα για το τροφοδοτικο, και κυκλωμα καθυστερησης των 220v. μπορει να φαινονται πολλα αλλα δεν ειναι. ο ενισχυτης αυτος ακομη και ετσι οπως ειναι στεκεται επαξια και διπλα σε σημερινους ετοιμους ενισχυτες. φυσικα και βαζει κατω ολα τα σημερινα compact πολυκαναλα συστηματα που φιγουραρουν στα περισσοτερα σαλονια. μιλαω για τα συστηματα με υψος 1U που βλεπω οτι εχουν πολλοι και το παιζουν οτι ακουνε σοβαρη μουσικη απο αυτα. ε αυτα τα συστηματα σιγουρα τα βαζει κατω ο εν λογω ενισχυτης.
επισης θελω να σημειωσω και κατι αλλο. εντυπωση μου κανει η καθαριοτητα του ενισχυτη αυτου παρα τα 25 ετη που εχει στην πλατη του. το παραμικρο ισχνος σκονης δεν υπαρχει.
εξαιρετικη κατασκευη που παιρνει επιπλεον ποντους αν σκευτει καποιος το ετος κατασκευης του!!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης