Να σαι καλα Νεκταριε για τον κοπο σου.Εννοεις να του δωσω ρευμα απο πολυμπριζο με φιλτρο?
Εχει καποιος σχεδιο με τα υλικα για ενα τετοιο φιλτρο?
Να σαι καλα Νεκταριε για τον κοπο σου.Εννοεις να του δωσω ρευμα απο πολυμπριζο με φιλτρο?
Εχει καποιος σχεδιο με τα υλικα για ενα τετοιο φιλτρο?
σιγα τον κοπο βρε Γιωργο χαρα μου να βοηφησω οσο και οπος μπορω.ναι για δωσε ρευμα απο κανενα τετοιο,εμενα μου ειπανε οτι ο μετασχηματιστης 220σε 220 σκωτωνει ολα τα παρασιτα ,τωρα αν εχεις δει καπιο τροφδοτικο πσ εχεις δει,που εχει πηκνωτη το πινιακι ξανα πυκνωτη και πηνιακι? αυτο ειναι αντιπαρασιτικο φιλτρο.
Ναι ισως ενας Μ/Σ 220V-220V να κανει δουλεια γιατι μαλλον τα παρασιτα δε θα μπορουν να περασουν επαγωγικα απο το πρωτευον στο δευτερευον.
Ελεγα να ''κοτσαρω'' κανεναν πυκνωτη στον ηδη υπαρχον Μ/Σ του συστηματος εσωτερικα,στην εξοδο του για τον ενισχυτη.Ποσο να βγαζει?
12? 15? αντε 20V με το ζορι.Το θεμα ειναι,αρκει ενας πυκνωτης ή θα με ''αναγκασει'' να κανω ολοκληρο φιλτρο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redpower : 21-10-13 στις 00:01
καλημερα πολυ φωβαμαι οτι τσαμπα ο κοπος,ναι ολο το φιλτρο και αν το σωσεις , ειναι απο την κατασκευη του ελατωματικο,αν λεω εχεις χρονο ισος πινιο-πυκνωτης-πινιο-φιλτρο-4φορες ισως το εξαλειψεις.
Εχω μια ερωτηση πριν δουμε οτιδηποτε αλλο ???
Μηπως η πηγη για το σημα ειναι το λαπτοπ σου ? αν ναι καταργησε το και βαλε μια πηγη τυπου ενα DVD και χρησιμποιησε μια απλη line εξοδο με RCA οχι σημα απο ακουστικα .
Κανε αυτο και ξαναμιλαμε
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Καλησπερα Σακη.Οχι δεν παιρνει απο το λαπτοπ.Απο line out (tape rec) ενος Luxman παιρνει.Δηλαδη,ο,τι πηγη δωσω στον ενισχυτη,αυτο θα παιξει απο το Home Cinema.Αλλα κ χωρις πηγη με βγαλμενα τα RCA και ΣΒΗΣΤΟ σε stand by,ανοιγοκλεινω διακοπτες στο σπιτι και το ακουω στα ηχεια!Θα με τρελανει πφφφ!
Δοκιμασε γενικα να απλοποιησεις το θεμα και αποσυνδεσε τον ενισχυτη απο πανω ..υπαρχει πιθανοτητα οι συνδεσεις σου να μπαζουν με καποιον τροπο ..
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος