Ok προχώρα τότε..Θα βρεις βίδες αριστερα δεξια ή πίσω.Ανέβασε και φωτό. Σε δικιά μου περίπτωση όταν δεν άναβε ο εξωτερικός δακτύλιος είχα διακόπτη χαλασμένο.
Ok προχώρα τότε..Θα βρεις βίδες αριστερα δεξια ή πίσω.Ανέβασε και φωτό. Σε δικιά μου περίπτωση όταν δεν άναβε ο εξωτερικός δακτύλιος είχα διακόπτη χαλασμένο.
Θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω.Να πω και κάτι άλλο...Εδώ βρήκα μια φωτό από το google http://www.nakossa.gr/images/product...pg?w=800&h=800 . Έτσι είναι περίπου και η δική μου.Στο κάτω μέρος λοιπόν υπάρχουν 4 λαμπάκια.Στο μάτι που έχω το θέμα τι αντίστοιχο λαμπάκι του έδω και κανα 6μηνο έμενε ανοικτό παρότι έσβηνε ο διακόπτης του.Δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει...
Και εγώ αυτό σκέφτηκα..Αλλά έτσι στα καλά καθούμενα να το κάνει?Λίγο περίεργο μου φαίνεται...
Τι στα καλα καθουμενα,εξι μηνες λες οτι σου κανει περιεργα το λαμπακι..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Και πως γίνεται τόσο καιρό να είναι αναμένο το λαμπάκι ενώ ο διακόπτης να είναι κλειστός?Αυτό λέω είναι περίεργο...Και τώρα που μιλάμε αναμμένο είναι το γ**ω λαμπάκι...Αλλά το μισό μάτι δουλεύει..
Εχει χαλασει η επαφη του ουδετερου και το λαμπακι κανει επιστροφη μεσα απο την αντισταση του ματιου.
Αν δεν το ανοιξεις απο πισω να δεις τις επαφες πανω στο ματι τζαμπα τα γραφουμε..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε