Εδω καποιος μπορει να δει τον κεντρικο διακοπτη επιλογης ηχειων την οξειδωση του αργυρου και πως ειναι ο διακοπτης πριν και μετα τους υπερηχους . σε αυτον τον διακοπτη 8 μπουκαλια σπρευ να ριξεις δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα .
![]()
Εδω καποιος μπορει να δει τον κεντρικο διακοπτη επιλογης ηχειων την οξειδωση του αργυρου και πως ειναι ο διακοπτης πριν και μετα τους υπερηχους . σε αυτον τον διακοπτη 8 μπουκαλια σπρευ να ριξεις δεν θα αλλαξει απολυτως τιποτα .
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη east electronics : 05-10-13 στις 00:27
Εδω ειναι οι επαφες μιας πλακετας 40 τουλαχιστον ετων επαργυρες απο ενισχυτη MARANTZ 2275 επισης πριν και μετα την επεξεργασια και καθαρισμο με υπερηχους .
ΠΡΙΝ
META
![]()
AKHS (05-10-13), bchris (14-10-13), ezizu (05-10-13), nikolasswts (06-10-13)
Μολις τωρα προσεξα οτι ο SCOTT εχει λογαριθμικα VU meters τα οποια σημαινει οτι δειχουν πολυ ωραια σε ολη την διαδρομη της ισχυος και στην ουσια πρεχουν σωστοτερες μετρησεις ενω το οργανο ειναι ενεργο σε ολη την διαδρομη . Οπτικα ειναι υπεροχο .
Μονο η TEchnics απο οτι θυμαμαι το εχει κανει αυτο στα αναλογικα της οργανα ...
Κορυφαιο !!!
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
Γεια σου ρε Σακη με τα ωραια σου!!
μπραβο δουλεια της κουτας έγινε
Σακη αυτο ειναι διαφορετικό η κάνει την ίδια δουλεια
http://www.stavrianos-dw.gr/product_...oducts_id=6159
επίσης οταν λετε μετατροπη τι εννοειτε? απο οτι ξερω δεν μπορει να γινει καποια μετατροπη στο μπανιο υπερηχων. διαφωτιστε μας αν ξερετε περισσοταρα.
Αυτη την απορια εχω κα εγω Θαναση..Φαινεται οτι δεν ξεκολλησε απο εκει που ηταν αλλα καθαριστηκε επι τοπου..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
Προφανώς ο Σάκης δεν μιλάει για μπάνιο. Είπε για οδοντιατρικό μηχάνημα, λογικά με κάτι σαν probe με το οποίο μπορεί να κατευθύνει τη δέσμη των υπερήχων εκεί που θέλει.
Ακριβως ..Αγορασαμε οδοντιατρικο μηχανημα υπερηχων καναμε μετατροπη στο probe και φυσικα στην συχνοτητα . Για μπανιο δεν εχω δοκιμασει ποτε δεν ξερω πως δουλευει αλλα απο την αλλη πρεπει για μπανι να το βγαλεις το εξαρτημα και να το τοποθετησεις μεσα προφανως μια κατασταη η οποια για μηχανηματα ηχου δεν παιζει ..Ασυμφορη και χρονοβορα
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος