Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Αχιλλέας
    Περιοχή
    αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από konman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες τη φωτο στο #13 και αν ειναι τα ιδια τοτε κανουν.

Δες το και εδω.
    Μάνο καλημέρα, στην #13, το μεταλικό ανταλλακτικό με χρώμα μπρούτζινο και διαστάσεις 500mm x (85mm/130mm) μοιάζει 100%. Μιλάω για αυτό που φαίνεται στην φώτο, να το δείχνει το πράσινο βελάκι (εδώ φαίνονται τα σχετικά ανταλλακτικά από το δικό μου πλυντήριο) :

αυτό το λέω απλά σαν ένδειξη γιατι το συγκεκριμένο ανταλλακτικό δεν έχει καθεαυτό πρόβλημα, και δεν χρειάζεται αλλαγή. Στο προϊόν απο το γαλικό σάιτ, δεν υπάρχει.

αλλά συγκρίνοντας τον δίσκο που βιδώνει πάνω στο τύμπανο στο #13 απο την μία και στο γαλικό site που μου έστειλες και το οποίο φαίνεται 100% να ταιριάζει (και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό) , και αναφέρει το wm1001eco στην λίστα με τα μοντέλα στα οποία ταιριάζει, δεν μου φαίνονται ίδιοι:
    Εδω φαίνεται το συγκεκριμένο ανταλλακτικό από eparts :

και εδώ από το γαλικό site :

βλέπω οτι έχει διαφορές, οπότε αν πάρω σαν ισχύουσα προυπόθεση οτι το ανταλλακτικό στο γαλικό site είναι το απολύτως σίγουρα ταιριαστό, τότε ίσως αυτό απο το eparts κάνει, ίσως και όχι.
    Ένα άλλο στοιχείο είναι οτι το τριγωνάκι που φαίνεται με το μπλέ βελάκι στην 1η φώτο που δείχνω τα σχετικά ανταλλακτικά από το δικό μου πλυντήριο, υπάρχει και σε μένα αλλά και στο γαλικό site. Οπότε είμαι 100% σίγουρος οτι αυτό απο το γαλικό σάιτ ταιριάζει. Επίσης παρατηρώ απο το γαλικό σάιτ οτι η λίστα με τις υποστηριζόμενες μάρκες και μοντέλα είναι πολύ μεγάλη, (siemens, bosch, κτλ) οπότε αυξάνονται οι ελπίδες να το βρώ.

Αλλά από ότι βλέπω θα πρέπει να αποσυναρμολογήσω *και* τον κάδο ώστε να φτάσω στο τύμπανο, σωστά? Και από κεί και πέρα να μετρήσω τις διαστάσεις του εδράνου.

Μάνο, σε ρωτάω για φαίνεται απο το γαλικό σάιτ που έστειλες, και από τα προηγούμενα πόστς οτι έχεις μεγάλη γνώσση και εμπειρία, υπάρχει περίπτωση να με βοηθήσεις να βρούμε το συγκεκριμένο ανταλλακτικό όπως είναι στο γαλικό σάιτ από κάποιο ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο σάιτ (ή και ανατολική ευρώπη) γιατί δεν γνωρίζω ούτε γαλικά ούτε γερμανικά.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panixgr : 29-09-13 στις 10:02

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Δέν γυρίζει ο κάδος σε πλυντήριο PITSOS 7+
    από targa στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-03-15, 21:09
  2. [Brandt] Δεν γυρίζει ο κάδος.
    από Aristotelis_99 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-05-14, 21:35
  3. [Candy] Δεν γυρνά έυκολα ο κάδος με φορτίο ρούχων.
    από limas στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-06-13, 14:59
  4. [Brandt] πλυντήριο Ρούχων Brandt WM601 δεν γυρνάει ο κάδος
    από SDrikos στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-10-12, 08:48
  5. [Indesit] Δεν γυρίζει ο κάδος
    από rover12 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-07-12, 08:56

Δικαιώματα - Επιλογές