δεν εχω αγοραση ακομα τα πραγματα, οποτε στειλε μου το λινκ αν θες να ριξω μια ματια!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον
δεν εχω αγοραση ακομα τα πραγματα, οποτε στειλε μου το λινκ αν θες να ριξω μια ματια!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον
λοιπον εχουμε νεα απο τον ενισχυτη!!!!εβαλα τα 1943-5200 , αλλαξα ολους τους πυκνωτες κ τον ρελε
τους πυκνωτες του τροφοδοτικου δεν τους αλλαξα γτ δεν βρηκα στο μεγεθως που ηθελα, αλλα τους μετρησα κ εδειχναν 6200μf
απο 6800μf οποτε θα τους αφησω για αργοτερα να παραγγειλω απ εξω..
τον ξεκινησα με την λαμπα κ ολα οκ,δεν εδειχνε βραχυκλυκλωμα !!μετρησα την εξοδο κ εχω dc κατω απο 1mv οποτε κ αυτο οκ!! μετρωντας την ταση πανω στις αντιστασης εκπομπου εδειχνε 12mv το χαμηλοτερο με 0.22 ohm την αντισταση αρα το ρευμα ειναι 54,5ma.....
ειναι καλα εκει???νομιζω πως ειναι πολυ!!!!
δεν αλλαξα τα τριμμερ με πολυστροφα γτ μου φανηκαν καλα αυτα που ειχε...τι λετε??να αλλαξω τριμμερ να δω τι κανει??η να το αφησω ετσι??
ριξε την πολωση λιγο ..εχεις παλμογραφο ?
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
δυστυχως δεν εχω παλμογραφο, αλλα δεν πεφτει αλλο το τριμμερ ειναι στο τερμα κλειστο!!!
θα τα αλλαξω σημερα με πολυστροφα, και θα δω τι γινεται!!!!τι ανοχη εχει το ρευμα ηρεμιας??
ποσο πρεπει να ρυθμισω ωστε να ειναι σωστο????
παντος ετσι δεν ζεστενεται πολυ,χωρις εισοδο χωρις φορτιο περιμενα κανα 20 λεπτο κ δεν ηταν ζεστο, ηταν χλιαρο
κ επιδη βαρεθηκα να περιμενω το ζεστανα λιγο με το πιστολακι για να ρυθμισω
Σημαινει οτι τα νεα τρανσιστορ πολωνονται διαφορετικα και πρεπει να επμβεις στα στοιχεια του VBE και να αλλαξεις εκει καποια αντισταση ωστε να μπορεσεις να το φερεις το να βαλεις πολυστροφα τριμερακια δεν θα βοηθησει πουθενα
φιλικα
Σακης Πετροπουλος
σακη η αντισταση που χρειαζεται αλλαγη ειναι η βατικη που μετραω στα ακρα της πτωση τασης για το ρευμα ηρεμιας??
οχι βεβαια μια απλη λυση θα ηταν να αλλαξεις το ρυθμιστικο απο 500 σε 1000 ωμ ωστε να εχει περισσοτερο περιθωριο ρυθμισης
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος