bchris (17-09-13)
Δημητρη Ευχαριστω και εγω για το λινκ οπου φυσικα και το εχω διαβασει πριν απο πολλα χρονια . Αυτο και οτι αλλο ποτε εχει γραφτει για τα κυκλωματα αυτα .
Ειναι πολυ δυσκολο για αυτους που ανεβαζουν και συζητανε τετοια θεματα να μετατρεψουν τα ηλεκτρικα μεγεθη σε φρασεις . Παρολες τις πληροφοριες που γραφονται απο την θεωρητικη πλευρα ειναι πολυ δυσκολο καποιος να βγαλει συμπερασμα για τις χροιες και την ταχυτητα που εχει ενας τετοιος ενισχυτης .
ΠΑραληλα οσοι διαβασαν και την ιστορια του ηρωα εφευρετη θα παρατηρησουν οτι ηταν ενας ανθρωπος σε λαθος εποχη, σε λαθος χωρα και με λαθος καταγωγη ...Θελω να πω με αυτο οτι λογο της μαζικης Ιαπωνικης παραγωγης η οποια επελεξε αυτο που σημερα λεμε κλασσικη τοπολογια στην ταξη ΑΒ και ειναι ο ακολουθος εκπομπου και με τον Α η Β τροπο η τοπολογια αυτη συχωρει παρα πολλα λαθη και παιζει καλα χωρις πολλα πολλα .
Σημειωνω εδω οτι συγκριτικα μολις το 3% των ενισχυτων που κατασκευαστηκαν ποτε εχουν κατασκευαστει με αυτο τον τροπο . Αυτο σημαινει κατα την αποψη μου οτι το θεμα κοινου συλλεκτη δεν εχει διερευνηθει στο επακρο .
Στο ξενο φορουμ υπαρχει ενας Ιταλος με εγγυημενη παλαβομαρα και μαλλον οι ""μεγαλοι "" του φορουμ τον εχουν στο γελιο πλην ομως και αυτος εχει δει σε αυτο το κυκλωμα εξοδου και αυτος εχει καταλαβει οτι ειναι πραγματικα μοναδικο .
Παραθετω ενα σχηματικο που ανεβασε , και προσθετω οτι ο βασικος του σκοπος ειναι να διατηρησει τα χαρακτηριστικα του ντριβερ στην εξοδο ( ταχυτητα και ευρος ) και εφοσον αυτο δεν εχει αρκετο ρευμα χρησιμοποιει 16 νομιζω εξοδου αλλα ιδια με τα οδηγα για να προσομειωσει τα ""τρανσιστορ εξοδου"" με ιδια τρανσιστορ εξοδου .
Θεωρητικα εχει δικιο ενω στην πραξη απαιτει πολυ εξυπνα σχεδιασμενο PCB και πολυ καλα ματσαρισμενους ημιαγωγους
Εδω ειναι ενα λινκ http://www.diyaudio.com/forums/solid...tiple-cfp.html
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
geostrom (16-09-13), themisperiklis (05-03-14), Δημήτρης104 (16-09-13)
τι ωραιο μηχανιμα να¨στε καλα κ Σακη .