ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!ναι δημητρη θα κοιταξω, γτ ο ενισχυτης δεν καηκε απο τσιτες, αλλα επαιζε σε πολυ νορμαλ ενταση οταν καηκε!!!βεβαια δεν εχει γινει κ ποτε service, το μηχανημα ειναι απειραχτο τοσα χρονια κ πρεπει να ειναι καμια 25αρια!!!
σακη ειχα ερθει στο μαγαζι σου πριν κανα χρονο (ισως με θυμασαι) κ μου ειχες φτιαξει εναν ΑΚΑΙ ΑΜ-2200 στο οποιο ειχα βαλει κ εκει 1943-5200,
για καλη μου τυχει τοτε δεν ειχα παρει μονο 2 σετακια απ το φανο αλλα 4 κ λεω να βαλω αυτα γτ μου αρεσαν κ ακομα παιζει καμπανα ο akai!!!
εχω κατεβασει σχεδιο κ θα ξεκινησω τα μετρηματα, αυτο που με απασχολη τωρα ειναι το ρευμα ηρεμιας ποσο να ειναι???γτ λογικα δεν θα πρεπει να ειναι οσο λεει το σχεδιο...
σακη με τοσα αναλυτικα κ χρησιμα post που εχεις κανει δεν νομιζω να δυσκολευτω!!! ναι το εχω ξανακανει το κολπακι με τη λαμπα!!
σας ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις!!!προχωρω κ αν αντιμετωπισω προβλημα στελνω παλι,βεβαια θα μου παρει μερικες μερες γτ θα αλλαξω τους πυκνωτες κ δεν τους εχω ολους σε stock οποτε πρεπει να βρω χρονο να κατεβω αθηνα!!!