Πετρο καταρχην θα σε ευχαριστησω για ολες τις αναλυτικες πληροφοριες που μου εδωσες οι οποιες με βοηθησαν παρα πολυ!
Σημερα μπηκα στον πειρασμο να επιδιορθωσω το πλυντηριο.Ενα πραγμα θα σου πω...σκετη κολαση και μακρια απο ΙΝDESIT(εξηγω τους λογους πιο κατω)!
Παιζει να εκανα 3-4ωρες να το φτιαξω(κ αν φτιαχτηκε....) και αυτο επειδη η προσοψη στο εν λογω πλυντηριο ηταν κολημενη με τα πλαινα!!Και δεν εφτανε μονο αυτο...και το λαστιχο μπροστα ηταν κολλημενο στην προσοψη!!Νομιζω μπορεις να καταλαβεις τι περασα....
Ανοιγωντας το καπακι απο πανω διαπιστωσα αυτο που ειπες κ φαινεται και στην φωτο.Το ενα ελατηριο ειχε βγει απο τη θεση του.Επισης ειχε βγει το μαυρο καλωδιακι που εχει κιτρινο αφρο τριγυρω του κ υποθεσω οτι πηγαινει στο καφε κουτακι μιας και ειχε σχετικη υποδοχη(επιβεβαιωσε οτι ειμαι σωστος)
PLINTIRIO (6).jpgPLINTIRIO (7).jpg
Για να περασω το λαστιχο και το ελατηριο αναγκαστικα να ξαπλωσω το πλυντηριο.Και φυσικα παρατηρησα οτι ειχε βγει και το λαστιχο απορροης..
PLINTIRIO (8).jpg
Τα εβαλα ολα αυτα στη θεση τους,αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το λαστιχο της πορτας και το ελατηριο καθως εφαγα τα χερια μου(γεμισα γρατσουνιες παντου) για να τα χωσω απο την πανω πλευρα και την κατω πλευρα του πλυντηριου προκειμενου να τεντωσω κτλ κτλ.
Αν πιστευεις οτι εχω κανει κανενα λαθος ή υπαρχει και τιποτα αλλο που θα πρεπει να τσεκαρω ειμαι ολος αυτια.
Απο βδομαδα και η δοκιμη...

Απάντηση με παράθεση