-
πετρο πανω σε αυτο που με ρωτησες... εχεις δικιο, τα περισοτερα κλιματιστικα που εχω συναντησει το θερμικο οταν κοψει τον συμπιεστη δεν κοβει τον ανεμιστηρα και ετσι ειναι το σωστο γιατι το θερμικο ειναι ουσιαστικα μια ασφαλεια που ειναι σε σειρα στην κυρια περιεληξη του συμπιεστη,
οποτε αφου διακοπτεται το ρευμα στην εξωτερικη μοναδα σημαινει οτι η πλακετα σταματαει το ρευμα..
υπαρχουν περιπτωσεις να εχουν λιωσει τα καλωδια τον περιεληξεων του συμπιεστη που ειναι στο μαυρο κουτακι, και να δουλευει ο συμπιεστης μονο με την βοηθητικη και οχι με την κυρια το εχω δει και αυτο.... αλλα και να μην δουλευει και καθολου, μπορει ισα να ακουμπανε και να ακους το μουγκρισμα αυτο...
τωρα για να παρακαμψεις τα θερμιστορ πισω απο τηλεκοντρολ του κλιματιστικου εχει κατι κουμπακια που τα πατας με το μολυβι αυτα παρακαμπτουν τα θερμιστορ η θα τα δεις με την ονομασια test h cool το πατας και βλεπεις τι κανει αν και δεν μου κανει εμενα να ειναι απο θερμιστορ... ανοιξε το καπακι του συμπιεστηη και τσεκαρε θερμικο, επισεις τσεκαρε τα καλωδια τραβατα με το χερι σου για να δεις εαν δεν ειναι κομενα..
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης