-
Λοιπόν μου έκαναν πρόταση να μου στείλουν ένα καινούριο Scotle IR 360 PRO με τα ίδια λεφτά που κάνει αυτός που πήρα!!!Τι λέτε;
-
-
Κοίτα εάν δεν πληρώσεις παραπάνω λεφτά μια χαρά είναι έχει και hot air αλλα και ir κεφαλή νομίζω . Εάν τον έχει κάποιος ας γράψει να μας πει . Πόσο σου στοίχησε ο χαλασμένος μαζί με τον aoyue ?
-
-
Ο σταθμός μόνος του έκανε 735 λίρες...Όλα μαζί(σταθμός και Aoyue 968A+ και βαρβατο σετ απο στένσιλ μαζί με βάση και flux amtech και θερμόμετρο) πήγαν 1250 €!!!
Ναι ο Scotle IR360 pro έχει και αέρα και υπέρυθρες....Φαίνεται επαγγελματικός σταθμός!!!!
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι μπορεί να ξαναχαλάσει όπως αυτός που ήρθε και μετά αντε παλι τρέχε...!!!Δηλαδή ουσιαστικά πέρνεις ένα μεγάλο ρίσκο!
Εσύ φίλε Θανάση έχεις κάποιο σταθμό;
-
-
Δεν έχω κάποιο σταθμό ο ίδιος , απλώς είχα ασχοληθεί με έναν φίλο και το καλύτερο που έκανε ήταν να πάρει , απο την wiltec aoyue 883 preheater και aoyue 968+ και στενσιλ-φλουξ απο το ebay τουλάχιστον και τα 2 είναι ποιοτικά μηχανήματα και δοκιμασμένα , αξίζουν τα λεφτά τους και απο ανταλλακτικά βρίσκεις παντού. Τώρα με τους σταθμούς είναι άλλο θέμα δεν ξέρω τι να σου πω , κοίτα τι παίζει και απο υποστήριξη δηλαδή εάν καεί κάποιο εξάρτημα θα μπορέσεις να βρεις εύκολα ανταλλακτικά? Πριν κάνα 2μηνο ήμουν πωρωμένος και ετοιμαζόμουν να πάρω κάποιο σετ , όμως επειδή ασχολούμαι με άλλα πράγματα το καλύτερο που σκέφτηκα και θα το κάνω είναι να διαθέσω αυτά τα χρήματα για την αγορά ενός παλμογράφου , πιο πολύ θα τον χρησιμοποιήσω .
-
-
Λόγω όγκου και μη προσεκτικής συσκευασίας, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο τα μηχανήματα να έρχονται με προβλήματα. Ορισμένες εταιρίες μάλιστα, στέλνουν μαζί με το μηχάνημα και ανταλλακτικές θερμαντικές πλάκες. Ο Scotle νομίζω πως είναι "αγγλικός" και λογικά θα έχει περισσότερη υποστήριξη και θέλω να ελπίζω καλύτερο manual. 
Αν πάλι έχεις απογοητευτεί από την διαδικασία, και από την στιγμή που διαθέτεις ήδη σταθμό θερμού αέρα, μπορείς να πάρεις έναν preheater και να ξεκινήσεις τις δοκιμές. Αν με το καλό οι δουλειές πάνε καλά, σε μια επόμενη φάση αναβαθμίζεις τον εξοπλισμό σου, αγοράζοντας κάποιον σταθμό.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης