Αυτη είναι η λήψη του χωρίς εξωτερική κεραία
Αυτη είναι η λήψη του χωρίς εξωτερική κεραία
Α, δεν το είχα δει. Μπράβο! Όντως το Φίλιπς εμένα από μεσαία πάσχει...
Και αυτά τα ευρωπαικά (γερμανοειδή) όλα ίδια σε εμφάνιση, βρήκαν ένα παππά θάψαν και καμπόσους![]()
Ακριβώς όπως τα λές Χρήστο
Ξαφνικά στο τέλος τους χάσαμε το στυλ καί την μοναδικότητά που είχαν αυτα τα ραδιόφωνα
Το θέμα αυτό καί η επισκευή δεν ήταν κάτι το σπουδαίο,το ανοιξα όμως για νά δείξω ότι πρέπει νά είμαστε προσεκτικοί , γιατί οποιαδήποτε στιγμή κάτι μπορεί να στραβώσει
Καλό είναι νά αλλάζοντας όλοι αυτοί οι πυκνωτες, νά ελέγχονται τα καλώδια καί ότι άλλο χρειαστεί ,ώστε θα δώσουν μια νεα ζωή στο ράδιο
Ένα μεγάλο μπράβο για την επισκευή σου , πρέπει γίνονται προσπάθειες να μην εξαφανιστούν αυτά τα εργαλεία , είναι κρίμα , έχω ένα Socradel του 1958 σε πάρα πολύ καλή κατάσταση , μόνο που το βάζεις στην μπρίζα ,αλλάζεις εποχή . ( Είναι παρόμοιο με αυτό στην φωτογραφία , κάποια στιγμή θα τραβήξω κάποια καλύτερη να την ανεβάσω ).
Θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν μπορεις να αναλαβεις την δουλεια αυτη επαγγελματικα ,,,, Αν δουλευεις σε τετοιο επιπεδο θα μπορουσα πολυ ανετα να σου στειλω αρκετους απο τους πελατες που ερχονται και ζητανε να επισκευασουν τετοια πραγματα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος
ΣΑΚΗ σε ευχαριστώ για την προσφορά σου
Δεν έκανα αυτήν την παρουσίαση για λόγους επίδειξης..
Εγώ είμαι συνταξιούχος και πραγματικά δεν ξέρω εάν θέλω να εμπλακώ σε μια τέτοια διαδικασία ,εξ αλλου δεν έχω χαρτια
Αγαπώ αυτά τα μηχανήματα και μπορώ να αποκαταστήσω την λειτουργία τους με κάθε τρόπο
Philips factory in Italy around 1936
ziakosnasos (14-08-13)