Οχι βρε ... ειναι πολυ πιο απλο

Πριν παντρευτω η πρωην μου ηταν Γιαπωνεζα με την οποια μεχρι και σημερα διατηρω πολυ καλες σχεσεις . Σημερα ειναι πισω στο Τοκυο και εκει παιζει το παρακατω σεναριο :

Στην Ιαπωνια του τοτε ολα τα μηχανηματα γινονταν παραγωγη σε μικρες οικογενειακες επιχειρησεις ...καποια οικογενεια εκανε σασσι καποια διακοπτες καποια κουμπια καποια αλλη εκανε το μονταρισμα κλπ κλπ

Σημερα οι περισσοτερες απο αυτες τις επιχειρησεις υπαρχουν και εχουν στραφει στο μονταρισμα και την παραγωγη πιο συγχρονων προιοντων και κυριως οικιακων συσκευων το hifi ειναι πλεον στην Κινα

Τα παλια πραγματα που ειχαν σε στοκ κουτια πλακετες εξαρτηματα υπαρχουν ολα σε ποσοστητες σε αποθηκες απο ανθρωπους που δεν μιλανε αγγλικα δεν εχουν διεθνη ιστοσελιδα και το κυριοτερο μπορει ακομα να εχουν σε ισχυ disclaimer που τους απαγορευει να πουλησουν να πουν η να γραψουν οτι δουλευαν για την Kenwood πχ και οτι μονταραν πλακτες κλπ κλπ

Ομως υπαρχουν πολλα καταστηματα λιανικης που εχουν εξαρτηματα με μορφη Μοναστηρακι pop 22 και ο μονος τροπος ειναι να πας πορτα πορτα με το εξαρτημα η την φωτογραφια στο χερι και θα το βρεις καινουργιο αυθεντικο και μαλιστα τσαμπα ...Μονο που θελει πολυ ψαξιμο

Ετσι λοιπον ολα αυτα που δεν μπορουν να βρεθουν """για τους κοινου θνητους"" αναλαμβανει η καλη μου και τα ξεσκαλιζει και μας τα στελνει ...

Τοσο απλα ...

Καποια στιγμη σαφως και θα ηθελα και εγω να παω για ψωνια αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο μπορει να γινει αφου πρωτα παρω διαζυγιο απο τηνν γυναικα μου