Συνημμένο Αρχείο 36332
Πολυ Καλή ιδέα, μακαρι να μπορεσουμε να βρουμε το σετ εντολων που χρησιμοποιει μεσω πομπου...
Επίσης μου είπαν πως ειναι δυσκολο να εχει καει το ολοκληρωμενο, διοτι εκτελει μονο κωδικα, τπτ άλλο, οπότε μπορεί να δυναται να διαβαστει και στην παρουσα κατασταση... Ισχύει?
Σου στέλνω λοιπόν την φωτο που ζητησες, μπορουμε να δουμε οτι υλοποιειται πάλι με το ιδιο ολοκληρωμενο...
Οι εντολές που διαθέτει είναι up-down & stop, αλλά υπάρχει και ένα εξτρα πληκτρο για programming της ανω ή κάτω μεγιστης θέσης κλπ, κάτι που δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτέ, και ειναι και κρυμμενο μεσα στο κουτι!
Ερωτηση αρχαριου... Αν ενωσω τα καταληλλα πόδια που κάνει reset το τσιπ παιζει να το κανω να λειτουργησει απο την αρχη, ή το reset ειναι για απλη επανεκκινηση?
Επίσης, ειναι αναγκη να κατασκευαστει ολόκληρη η πλακετα? Δεν μπορουμε να προγραμματισουμε μονο ενα τσιιπ απο την αρχη? τοποθετωντας το στην υπάρχουσα?
Τέλος πιστεύεις πως θα μπορούσες να το αναλάβεις? Εχω περιορισμένες γνωσεις επί του θεματος και η καμπύλη εκμαθησης θα ειναι μεγαλη... Επι το αζημιωτο βεβαια... Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις γενικοτερα, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...
Φιλικά, Κωστας.