ευχαριστω πολυ,θα ακολουθησω τα βηματα και θα ενημερωσω.
ευχαριστω πολυ,θα ακολουθησω τα βηματα και θα ενημερωσω.
λοιπον,το εβγαλα απο το κυκλωμα και μετρησα στα πιν 1-3 280Ω.μονο σε αυτα πηρα τιμη,ολοι οι υπολοιποι πιθανοι συνδιασμοι δε διναν καμια τιμη.το πανελ ειναι 15,5χ8,9cm,4πιν.
Τότε είναι ψόφιο. κάνε ένα κόπο και στείλε και μια φωτογραφιά. Οι διαστάσεις είναι οι εξωτερικές απο το πάνελ σωστά όχι μόνο ότι φαίνεται όταν είναι τοποθετημένο;
Μου κάνει εντύπωση γιατί το στάνταρ μέγεθος είναι 165mm x 100mm (εξωτερικά).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hurt30 : 22-06-13 στις 23:28
σωστα,οι διαστασεις ειναι σκετο το πανελ απο ακρη σε ακρη.ειναι ακριβως αυτο http://www.ebay.com/itm/6-5-Inch-Tou...item5ae685bc49
μονο που το ribbon στο δικο μου ειναι λιγο πιο κατω και οχι στη μεση.αρα λες απο τις τιμες που πηρα ειναι σιγουρα αυτο,να το παραγγειλω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ioannis_83 : 23-06-13 στις 03:24
Ναι σου κάνει. Πρέπει μόνο να προσέξεις τις συνδέσεις να τις κολλήσεις σωστα. Το κάθε πιν καταλήγει σε ένα ηλεκτρόδιο πάνω κάτω αριστερά δεξιά. Αυτά θα πρέπει να τα κολλήσεις όπως είναι στο δικό σου. Μπορεί το Pinout να είναι διαφορετικό στο πάνελ που θα σου έρθει. Θα χρειαστεί να κάνεις προέκταση στις συνδέσεις. Εγώ τις προεκτάσεις τις κάνω με 0.250 mm διάμετερο συρματάκι πηνίου (μονωμένο) και δεν έχω ποτέ πρόβλημα.
ναι ομως στην πλακετα δε κολιεται,εχει φισακι που μπαινει μεσα και ασφαλιζει.
Μπορείς να κόψεις το παλίο ribbon να το τρίψεις και να κάνεις εκεί πάνω τις συνδέσεις. Προσοχή στην σειρά.