Τι να του πεις τωρα..? τιποτα δουλεψε το κλιματιστικο και τελειωνει η ιστορια
Γιατι και να του πεις νομιζεις οτι θα σου γυρησει λεφτα πισω..?
Τι να του πεις τωρα..? τιποτα δουλεψε το κλιματιστικο και τελειωνει η ιστορια
Γιατι και να του πεις νομιζεις οτι θα σου γυρησει λεφτα πισω..?
Για σας και πάλι.Εννοείτε ότι δεν του έδωσα λεφτά!Εγώ πιστεύω ότι 80 ευρώ για ένα καλοδιάκι 4 cm είναι πολλά.Ας πάρει τα 70 για το κόλλημα και ας πει ότι θέλει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Καλωδιακι!!! φίλε μου δεν πληρώνεις ενα σωληνάκι η καλωδιακι, πληρώνεις την εμπειρία κάποιου να βρει το πρόβλημα και να στο αποκαταστήσει.
Έχω "φάει" ενα οκτάωρο σε ένα βιδακι 4μμ αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος και ας έχω εμπειρία 30 ετών, και ας θεωρούμε από τους δέκα κορυφαίους στον τόπο μου...
Τέλος πάντων αν νομίζεις ότι είναι ακριβός δώσε το το ποσό που νομίζεις οτι αξίζει η δουλειά του, αλλά έχω την εντύπωση οτι χρειάστηκε να συμπληρώσει φρεον αυτό δεν πρέπει να πληρωθεί?
Δηλαδή κάποιος που σου έφτιαξε ένα πρόβλημα στα windows του υπολογιστή σου δεν πρέπει να πληρωθεί γιατί δεν χρησιμοποίησε ανταλλακτικό? και η βενζίνη του?
DIATHERM (04-06-13)
παλι τα ιδια θα αρχισουμε.
Αν πληρωνε την εμπειρια θα επρεπε σαν εμπειρος που ηταν να πει απο την αρχη ,ξερεις φιλε το εργαλειο θα παει 150€,φρεον ,αισθητηριο κολημα και εργασια.
Θεωρω φαουλ την αρχικη εκτιμηση των 70€ + αλλα 70.στραγαλια ειναι?
Οπως ανεφερε και ο diatherm διαφωνει με την διαγνωση του μαστορα ,διαφωνει και ο φιλος.Γιατι να το πληρωσει απο την στιγμη που δεν αλλαχτηκε και δεν το συμφωνησανε???
ΥΓ Πρεπει επιτελους να τελειωσει και αυτη η ιστορια με την εμπειρια.Κοστολογεισαι εσυ οσο πιστευεις οτι αξιζει η εμπειρια σου.Απο εκει και περα ο πελατης ειναι υπευθυνος αν θα επιλεξει εσενα η τον φτηνοτερο-χειροτερο.
Και εγω τεχνικος εξω ειμαι και γυρναω.Η επισκεψη ειναι επισκεψη.Η βλαβη οριζεται απο την αρχη το κοστος και αν πεσω εξω ας προσεχα,παει να πει οτι δεν εχω εμπειρια...
angel_grig (06-06-13), DIATHERM (05-06-13)
Για σας.Τα 70 ευρώ ήταν μόνο για το κόλλημα!Αλλά εγώ αντίδρασα για τα 80 ευρώ που πρόσθεσε μετά.Αν το είχε πει από την αρχή θα έπερνα άλλο!