Παράθεση Αρχικό μήνυμα από COBAEL Εμφάνιση μηνυμάτων
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΠΕΣ CCFL ΕΙΝΑΙ LED BACKLIGHT
Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
ακριβώς συνάδελφε και πρόβλημα στο dimmer
Παλικάρια είστε σίγουροι? Ήμουν σίγουρος οτι είναι τεχνολογίας CCFL. Μου το είπε ο πωλητής όταν την αγόραζα και το διάβασα και τώρα που έψαχνα λύση στο πρόβλημα (Δεν είπε οτι είναι ccfl αλλά με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει led μιας και υποστήριξε οτι οι led τηλεοράσεις παρουσιάζουν ασυνέχεια στον φωτισμό). Δείτε εδω και εδω. Σκέφτηκα μήπως βγήκαν δυο παραπλήσια μοντέλα και έψαξα για LG42LD750 με led backlight αλλά δεν βρήκα κάτι...
Το τροφοδοτικό βγάζει και απο τους 2 μετασχηματιστές 1000V για backlight (τουλάχιστον τόσα λέει). Απ' όσο έχω ακούσει για led θελει πολύ λιγότερο...

Τέλος όπως είπα και πριν ο φωτισμός είναι κανονικός τα λίγα δευτερόλεπτα που παίζει. Και έχω πλήρη έλεγχο της φωτεινότητας. Αν πράγματι φταίει αυτό (το dimmer) δεν θα έπρεπε να επηρεάζεται αυτή η δυνατότητα? Να υποθέσω ότι το STR W6053N ειναι υπεύθυνο για τον έλεγχο?

Οκ οκ οκ για να λέω και την αλήθεια ΔΕΝ είδα και με τα μάτια μου τις λάμπες CCFL αλλά δεν είχα στο μυαλο μου οτι θα μπορούσαν να έχουν πρόβλημα μέχρι που αναφέρθηκε σήμερα. Θα το κοιτάξω αύριο πρωί πρωί να βεβαιωθώ.

Αν τελικά αποδειχτεί οτι ειναι led δεν θα βρίσκω πέτρα να κρυφτώ!