Βγάλε τουλάχιστον μια φώτο απο το δικό σου να δούμε τι έχει γίνει .![]()
Βγάλε τουλάχιστον μια φώτο απο το δικό σου να δούμε τι έχει γίνει .![]()
ναι έτσι γίνεται άπλα θα το κάνεις με προσοχή τις περισσότερες φόρες κόβεται τελείως και το θετικό άκρο από το φις τροφοδοσίας ήταν το σημείο που έπασχαν και τα pi 2530 , 2540, 2550 ,2428 άλλα φτιάχνεται
το πράσινο που λες είναι η μάσκα του τυπωμένου και θέλει λίγο ξύσιμο γύρο από το καμένο σημείο ώστε να πιάσει η νέα κόλληση
αν δεν ξέρεις να λύσεις το μηχάνημα πες για να σου πω πως γίνεται
αν χρειάζεται νέο βύσμα σου στέλνω ένα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ φυσικά εννοείται γνησίου
Ορίστε και η φωτογραφία:
P5300247.jpg
Φίλε Παναγιώτη σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!!!Ούτε ο αδερφός μου θα με βοηθούσε έτσι...!!!
Το θέμα που θέλω να τονίσω είναι ότι ο χαλκός που είναι από κάτω βραχυκυκλώνει με τα αρνητικά πινάκια του DC jack άρα δεν πρέπει να κολληθεί πάλι εκεί αλλά πάνω στην ασφάλεια που δεν βραχυκυκλώνει με κανένα άλλο σημείο.
Έτσι το σκέφτομαι. Όντως χρειάζομαι ένα νέο βύσμα γιατί στο παλιό κόπηκαν τα ποδαράκια...!!!
από επάνω θα κολλήσεις μόνο άλλα προσοχή το πως θα βγάλεις το παλιό σου έχω στειλη pm
αν από επάνω άπλα έχει χαλάσει λίγο ο διάδρομος του τυπωμένου λόγω τις κακής επαφής που έκανε το βύσμα αν μπορεί να το κολλήσεις στον χαλκό έχει κάλως αν όχι το πας με καλώδιο στην ασφάλεια ότι κάνεις με προσοχή είναι σχετικά ευαίσθητο και φυσικά με το κατάλληλο κολλητήρι
φυσικά πρέπει να βγάλεις την μητρική έξω από μηχάνημα
για οτι θες στειλε pm γιατι δεν παρακολουθώ συνεχεία το forum
πριν κάνεις κάτι όταν βγάλεις την μητρική βγάλε μια καλή φώτο από πάνω και από κάτω να δούμε τι γινεται
Και 10 βύσματα να βάλεις αν δεν ανοίξεις το βραχυκύκλωμα που έγινε με το ground plane μέσα στα layer της πλακέτας απλά δεν πρόκειται να παίξει. Έχεις βραχυκύκλωμα πολύ πιθανόν στην τρύπα του θετικού. Αν το καθαρίσεις και το κοιτάξεις με μικροσκόπιο θα το δεις.
900MHz-64GHz
Όχι...........
900MHz-64GHz