Λοιπόν μετά από 1 βράδυ με τον καινούργιο θερμοστάτη το ψυγείο φαίνεται να έγινε. Δεν πιάνει ούτε πάγο και η θερμοκρασία μετρημένη με θερμόμετρο ήταν κοντά στους 8 βαθμούς στην συντήρηση(με τον διακόπτη στο 2 από το 4). Με τον χαλασμένο θερμοστάτη έπιανε πολύ πάγο στην πλάτη και θερμοκρασία κοντά στους 0 βαθμούς σε οποιαδήποτε θέση.
Οπότε ακόμα μια επιτυχία χάρη στην βοήθεια σας. Για ερασιτέχνης τεχνίτης μια χαρά τα πήγα. 3 στα 3 (φούρνος,πλυντήριο,ψυγείο)!!!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!!!!
Υ.Γ Πήγα να πάρω τα λαμπάκια ενδείξεως λειτουργίας από την αντιπροσωπία και έκαναν 10 ευρώ το ένα!!!! Απορώ για κορόιδα ψάχνουν??? Φυσικά και δεν τα πηρα. Ένα αντίστοιχο σε ηλεκτρονικάδικο έκανε 1 ευρώ. ¶λλα δεν ταίραιζε και έτσι δεν τα άλλαξα καθόλου.




Απάντηση με παράθεση