-
LG 42PQ3000
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω την συγκεκριμένη plasma TV και αντιμετωπίζω το πρόβλημα ότι έχω ήχο και δεν έχω εικόνα.
Οι τάσεις από όλες τις φύσες είναι ελεγμένες και δείχνουν εντάξει.
Σε ποια board να εστιάσω για πιθανόν πρόβλημα;
Να συμληρώσω ότι δεν άναβε καθόλου και άλλαξα αυτό το κιτ στην YSUS http://www.ohmsupplies.co.uk/REPAIR-...04-LG-42PQ3000 και ξεκίνησε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alejandros1967 : 11-05-13 στις 20:22
-
-
από αυτό που κατάλαβα είσαι για σέτ πλακετών Y,Z,S/B
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
-
Ευχαριστώ πολλή Νίκο για την απάντησή σου.(Είμαι συνάδελφος).
Τελικά το πρόβλημα είναι στην board 42G2_YSUS.
Δεν έχω σωστή τάση στο IRGP4086 το οποίο είναι IGBT.
Ξέρεις εδώ Ελλάδα που μπορώ να το βρώ;Γιατί αυτό που έβαλα πρέπει να είναι καμένο.
Μήπως συμφέρει να βρώ όλοι την πλακέτα;
Board:42G2_YSUS
PART NO: EAX57633701
REV: N
-
-
να βαλεις και τις 3 που σου έγραψα αν έχει αρπάξει η logic έφαγε και την Z το πάνελ σου πρέπει να είναι το 42V7
την έχει ο μανωλόπουλος 2108836512 αλλά μόνο σε κιτ
αν κάνεις αλλαγή μονο την μία θα σου την επιστρέψει πίσω απο λίγο καιρό με το ίδιο πρόβλημα την έχουμε πατήσει,μόνο οι samsung δουλεύουν με σέρβις κιτ(δεν χρειάζεται να τα γράφουμε όλα)
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
-
Θα συνεχίσω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίγω άλλο μια που είναι το μόνο που αναφέρεται στο 42V7#### πάνελ που θέλω να επισκευάσω.
Το πρόβλημα της είναι ότι αργή να εμφανιστή πλήρης η εικόνα « σχηματίζεται σιγά σιγά σε περίπου 2 λεπτά με τυχαία pixel από το κέντρο προς της έξω πλευρές » και εμφανίζει snow color.
Έλεγχος έχει γίνει στης τάσης Vs, Va, -Vy, Vsc, Vzb και φυσικά 5V , 15V , 24V καθώς και ρύθμιση του SetUP , SetDN (καθώς είχε βάλει το χέρι του άλλως και ήταν άλλα ντάλον η ρυθμίσεις )
Παραθέτω την ρύθμιση που έκανα και του manual
hitachi_42pd3200 .jpg 42V7.PNG
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης