Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Θέμα: samsung 2032MW

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή samsung 2032MW

'Εχω μια samsung 2032MW την οποία συνδέω στο ρεύμα, πατάω τον διακόπτη και δεν ξεκινάει, παρατήρησα 'οτι απλά κάνει ένα θόρυβο (σαν κουνούπι ας πούμε...ζζζζζζζζ), την άνοιξα και έβγαλα το τροφοδοτικό (φωτογραφία), επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε τι ελέγχους θα μπορούσα να κάνω;DSC_0377.jpg

Μέλος
    Όνομα
    κωστας
    Περιοχή
    γιαννιτσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ssstauros Εμφάνιση μηνυμάτων
    'Εχω μια samsung 2032MW την οποία συνδέω στο ρεύμα, πατάω τον διακόπτη και δεν ξεκινάει, παρατήρησα 'οτι απλά κάνει ένα θόρυβο (σαν κουνούπι ας πούμε...ζζζζζζζζ), την άνοιξα και έβγαλα το τροφοδοτικό (φωτογραφία), επειδή είμαι λίγο άσχετος θα ήθελα να μου προτείνετε τι ελέγχους θα μπορούσα να κάνω;DSC_0377.jpg

καλησπερα

αν δε εχεις πιασει ποτε στην ζωη σου κολητηρι.....και δεν εχεις βασικες γνωσεις σε ηλεκτρονικα
    θα σε πρωτινα να την πας στο ηλεκτρονικο της γειτωνιας σου

προσεξε ακομη και εκτος μπριζας υπαρχουν επικυνδυνες τασεις....επανω στην πλακετα

η βλαβη ειναι ευκολη

αυτο το μοντελο βγαζει προβλημα στους πυκνωτες που βλεπεις φουσκωμενους
    ειναι οι τρεις επανω επανω

θελουν αλλαγη και εισαι οκ

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον freecom για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

ssstauros (17-04-13)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια, όταν λέω ότι είμαι άσχετος εννοώ στο να διαγνώσω μια βλάβη, από κολλητήρια κτλπ σκαμπάζω, μέτρησα στις εξόδους του τροφοδοτικού και ενώ θα έπρεπε να είχα 13 V είχα 11,5 V άλλαξα τον ένα πυκνωτή 330μF και η τάση μου πήγε στα 12,5 V, δυστύχως δεν είχα από τους 820 μF όταν αγοράσω θα τους αλλάξω και θα ενημερώσω ελπίζω να φταίνε μόνο αυτοί...

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ssstauros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια, όταν λέω ότι είμαι άσχετος εννοώ στο να διαγνώσω μια βλάβη, από κολλητήρια κτλπ σκαμπάζω, μέτρησα στις εξόδους του τροφοδοτικού και ενώ θα έπρεπε να είχα 13 V είχα 11,5 V άλλαξα τον ένα πυκνωτή 330μF και η τάση μου πήγε στα 12,5 V, δυστύχως δεν είχα από τους 820 μF όταν αγοράσω θα τους αλλάξω και θα ενημερώσω ελπίζω να φταίνε μόνο αυτοί...
    820uf δε πιστεύω να βρεις, βάλε 1000uf
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Τελικά άλλαξα τους 3 πυκνωτές (αντί για 820 μF 25 V έβαλα 1000 μF 25 V, και αντί 330 μF 25 V έβαλα 330μF 65 V) και πάλι όμως η τηλεόραση δεν ξεκινάει, μέτρησα τις εξόδους του τροφοδοτικού και έχω τάση 13,4 V. Τι άλλους ελέγχους θα μπορούσα να κάνω;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας