Πέτρο σε ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου. Εσύ και αρκετοι ακόμη εδώ μέσα (και στις δύο αδελφές ιστοσελίδες hlektronika και fixit) είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων για την ακούραστη και μακροχρόνια παρουσία και προσφορά σας.Η Πίτσος ήταν πράγματι ελληνική εταιρεία. Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1865 και ξεκίνησε να φτιάχνει θερμάστρες πετρελαίου και μικρές οικιακές συσκευές. Το 1959 έφτιαξε νέο εργοστάσιο και άρχισε την παραγωγή ψυγείων. Σύντομα κατασκεύαζε σχεδόν όλες τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές της εποχής ακόμα και τηλεοράσεις. Το 1968 έβγαλε στην αγορά και τρίκυκλα μηχανάκια (50 cc με καρότσα) Ώσπου το 1976 αγοράστηκε από την Bosch-Siemens. Σήμερα ανήκει στον ίδιο όμιλο στον οποίο εχει προστεθεί και η Neff με το όνομα BSH ABE. Αυτά πάνω κατω.Όσο για τους Έλληνες του καναπέ το θέμα ειναι τεράστιο και δεν ξερω αν θα κάναμε κατάχρηση της φιλοξενίας εδω αν το συζητούσαμε.Νομίζω όμως οτι η αλληλοβοήθεια που υπαρχει εδώ μέσα θα μπορούσε να επεκταθει και στην καθημερινότητα. Ακόμα και ο τεμπέλης και ο καναπεδάτος στην παρούσα οικονομική κρίση θα μπορούσε να συνεισφέρει επιλέγοντας έστω να συναλλάσεται όσο μπορεί με έλληνες, να αγοράζει ελληνικά προϊόντα (ότι εχει απομείνει) κι απο ελληνικά καταστήματα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει ευχαρίστως να το συζητησουμε.Στο θέμα μας τωρα.Δεν θυμάμαι αν το πλυντήριο κολλάει (παροπλίστηκε το καλοκαίρι του 2012) τη στιγμή που πρέπει να ζεστάνει το νερό.Η αποθήκη έχει ρευμα και νερό όχι όμως αποχέτευση. Σε μια δοκιμαστική πλύση το σκέτο νεράκι με μια προέκταση ας τρέξει εκτος εσόδου.Δεν ξέρω επίσης αν στο service δοκίμασαν τον θερμοστάτη. Πολύμετρο εχω (φορητό όχι εργαστηρίου) και γνωρίζω να χειρίζομαι τα βασικά τουλάχιστον.Με την πρώτη ευκαιρία θα κανω το τέστ του θερμοστάτη και θα σε ενημερώσω.Σε ευχαριστώ και πάλι.

Απάντηση με παράθεση