Ευχαριστώ πολύ. Για τα πορτοκαλί καλώδια ξεχασα να μαρκάρω ποιο μπαίνει που. Και λέω να τα μετρήσω, ενω είναι το πλυντήριο στη πριζα να δω τι αν βγάζουν την ίδια τάση. Αν βγάζουν την ίδια δεν έχω πρόβλημα, κουμπώνω σε μια από τις δύο υποδοχές οποιοδήποτε από τα δύο πορτοκαλί καλώδια. Αν βγάζουν διαφορετικές τάσεις θα έχω θέμα.
Για την αντίσταση στην βάση του κάδου, πώς θα έχω πρόσβαση; Αρχικά έχω ανοίξει το πάνω μέρος. Δεν ξέρω αν θα είναι η αντισταση θέρμανσης νερού γιατί αυτό που κάνει είναι ότι βάζει στον κάδο νερό και μετά από 2-3 λεπτά κάνει ένα "τικ" και σταματά. Και το νερό μένει στον κάδο. Ισως μπορώ να τεστάρω να βάλω ένα πρόγραμμα να δουλέψει με κρύο νερό για να δώ αν προχωρά παρακάτω.
Σε ότι αφορά τον εγκέφαλο, αρχικά δεν βλέπω κάτι εμφανές. Έχω αρχίσει να μετράω ωμικά τις αντιστάσεις αλλά μέχρι τώρα δεν όλες έχουν κάποια τιμή αντίστασης. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ και το σχέδιο. Πιο λεπτομερείς εικόνες φαίνονται παρακάτω, όπου φαίνεται και ότι ο διακόπτης επιλογής προγράμμτος πλύσης είναι "κομπακτ", δηλαδή ένα ανταλλακτικό μαζί με τον εγκέφαλο.
Δειτε εδώ:
https://www.dropbox.com/lightbox/hom...inator%20KF320

Απάντηση με παράθεση