Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα μπας και έχει κωδικούς ημερομηνίας η μπαταρία κλπ.
    Δυστυχώς δεν έχουν κάποιον κωδικό που να παραπέμπει σε ημερομηνία παρασκευής.
    Είδα όμως ότι ήταν διαφορετικοί οι κωδικοί αυτόν που πήρα στην αρχή με αυτές που μου άλλαξαν.

Και ποιος μου λέει ότι αυτός που θα κάνει τη φόρτιση εκεί θα την κάνει σωστή? Οι μπαταρίες αυτές φαίνονται ότι είναι χαλασμένες όταν είναι υπό φορτίο, με 10 διαφορετικούς φορτιστές να τις φορτίσεις αν είναι χαλασμένες πάλι την ίδια απόδοση η χωρητικότητα θα έχουν.
    Μα γι' αυτό θέλω να την κάνω αυτή τη δοκιμή. Γιατί αν δεν γίνει, θα είναι ο λόγος μου απέναντι στο λόγο του.
    Αν είναι εντάξει όταν τις πάρω τότε ΟΚ. Αν όχι όμως, θα ζητήσω άλλη μάρκα και με περισσότερα AH (9 δηλαδή).
    Τις έχουν στην ίδια τιμή και ίσως είναι πιο πρόσφατες.
    Πάντως αυτό με την αποθήκευση του το είπα κι εγώ αλλά όπως είναι φυσικό, αρνήθηκε ότι φταίει αυτό, αφού όπως είπε τις ελέγχουν...
    Τώρα το τι πιστεύω εγώ είναι άλλο θέμα. Η ουσία είναι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να πατήσω για να ζητήσω αλλαγή.
    Σε κάθε περίπτωση, σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Βοήθησες πολύ, όπως και το παιδί από το άλλο φόρουμ.
    Καλή συνέχεια...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corduroy27 : 20-03-13 στις 22:49

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τι ελέγχουν? Τη γήρανση όπως τα κασέρια κάθε τρίμηνο η τα κρασιά που τα γυρνάνε κάθε πέντε χρόνια?
    Τις εννιάρες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.
    Χαλαρά είναι παλιές, μη σου πω παίζει να είναι ήδη γυρισμένες από άλλο πελάτη. Σου φαίνεται περίεργο αλλά πολλοί το κάνουν αφού βλέπουν τάση κανονική.
    Προχώρα και εδώ είμαστε.
    900MHz-64GHz

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τι ελέγχουν? Τη γήρανση όπως τα κασέρια κάθε τρίμηνο η τα κρασιά που τα γυρνάνε κάθε πέντε χρόνια?

Προεπιλογή

Αποστόλη, αν θέλεις γράψε τους κωδικούς απο τις μπαταριες να σου πω πόσο παλιές είναι.

5. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον hurt30 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (21-03-13)

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

αυτο στο 7 ειναι ολα τα λευτα,παρεπιπτοντως πος ασ πουμε οκ οι μπαταριες πως μπορουμε να ελενξουμε το κυκλομα φορτισης πχ αμπερομετρο , υπαρχει τροπως αυτα,ευχαριστω.

Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πρέπει να μετρήσεις την έξοδο του rectifier τι τάση δίνει και πόση ένταση στις μπαταρίες και επίσης μετά να βάλεις φορτίο κανονικά και να δεις τι τραβάει από τις μπαταρίες κλπ. Σε μεγαλύτερα UPS βάζουμε αμπεροτσιμπίδες κλπ αλλά ίσως και εδώ να μπορείς να το κάνεις.
    Επίσης και οπτικά μήπως έχει τίποτα καψαλισμένο.
    Αν και έχω την εντύπωση ότι το ups σου είναι μια χαρά.
    900MHz-64GHz

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τις εννιάρες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.
    Χαλαρά είναι παλιές, μη σου πω παίζει να είναι ήδη γυρισμένες από άλλο πελάτη. Σου φαίνεται περίεργο αλλά πολλοί το κάνουν αφού βλέπουν τάση κανονική.
    Προχώρα και εδώ είμαστε.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα από hurt30 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποστόλη, αν θέλεις γράψε τους κωδικούς απο τις μπαταριες να σου πω πόσο παλιές είναι.
    Καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα απο που προτείνετε να αγοράζουμε μπαταρίες στην Αθήνα για να κινδυνεύουμε λιγότερο απο το φαινόμενο του ραφιού και των παλιών προιόντων.

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-10, 22:30

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία