Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 12

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη leosedf
    Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Πέταμα μπαταρίες και αγορά καινούριες με ίδια χωρητικότητα και είσαι ΟΚ.
    Μην είσαι πρόθυμος να το καταστρέψεις, μόνο οι μπαταρίες χάλασαν.
    Η δεξιά πάντως έχει σίγουρα πρόβλημα χοντρό, είσαι άτυχος που δεν είσαι Θεσσαλονίκη να τις βάλουμε στον αναλυτή να πας να τους πετάξεις στα μούτρα το χαρτί και τις μπαταρίες στο κεφάλι. Να δούμε μετά πόσο αξιόπιστες είναι οι μετρήσεις.
    900MHz-64GHz

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Πολύ ενθαρρυντική η απάντησή σου. Σ' ευχαριστώ.
    Το τελευταίο που θέλω είναι να φταίει το UPS.
    Κι εγώ αυτό το συμπέρασμα βγάζω.
    Από την άλλη όμως τις μπαταρίες μου τις άλλαξαν και είχα πάλι τα ίδια! (αυτό δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται)
    Μάλλον θα καταλήξω στη λύση του να τις πάω εκεί και να τις αφήσω να τις φορτίσουν οι ίδιοι.
    Αυτό μου το πρότεινε άνθρωπος που μίλησα στο μαγαζί όταν πήγα.
    Αν τις πάρω από εκεί και δω ότι κρατήσουν πάνω από δεκάλεπτο και μετά πάλι σε μένα τα ίδια, τότε θα φταίει το UPS 100%.
    Έστω κι αν δε μπορώ να βρω λογική εξήγηση για το πως μπορεί να μη φορτίζει τη μια μόνο από τις δύο μπαταρίες σωστά,
    από τη στιγμή που οι μπαταρίες είναι σε σειρά!!!

Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Γιατί απλά τις έχουν 5 αιώνες στο ράφι. Έχουν την εντύπωση ότι οι μπαταρίες που δε χρησιμοποιούνται δεν χαλάνε. Κοίτα μπας και έχει κωδικούς ημερομηνίας η μπαταρία κλπ.
    Πάρε τα χρήματα σου πίσω και πάρε μπαταρίες από αλλού. Αν δεν στα δίνουν καταγγελία στο ινστιτούτο καταναλωτή και είσαι σένιος.

Και ποιος μου λέει ότι αυτός που θα κάνει τη φόρτιση εκεί θα την κάνει σωστή? Οι μπαταρίες αυτές φαίνονται ότι είναι χαλασμένες όταν είναι υπό φορτίο, με 10 διαφορετικούς φορτιστές να τις φορτίσεις αν είναι χαλασμένες πάλι την ίδια απόδοση η χωρητικότητα θα έχουν.
    900MHz-64GHz

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα μπας και έχει κωδικούς ημερομηνίας η μπαταρία κλπ.
    Δυστυχώς δεν έχουν κάποιον κωδικό που να παραπέμπει σε ημερομηνία παρασκευής.
    Είδα όμως ότι ήταν διαφορετικοί οι κωδικοί αυτόν που πήρα στην αρχή με αυτές που μου άλλαξαν.

Και ποιος μου λέει ότι αυτός που θα κάνει τη φόρτιση εκεί θα την κάνει σωστή? Οι μπαταρίες αυτές φαίνονται ότι είναι χαλασμένες όταν είναι υπό φορτίο, με 10 διαφορετικούς φορτιστές να τις φορτίσεις αν είναι χαλασμένες πάλι την ίδια απόδοση η χωρητικότητα θα έχουν.
    Μα γι' αυτό θέλω να την κάνω αυτή τη δοκιμή. Γιατί αν δεν γίνει, θα είναι ο λόγος μου απέναντι στο λόγο του.
    Αν είναι εντάξει όταν τις πάρω τότε ΟΚ. Αν όχι όμως, θα ζητήσω άλλη μάρκα και με περισσότερα AH (9 δηλαδή).
    Τις έχουν στην ίδια τιμή και ίσως είναι πιο πρόσφατες.
    Πάντως αυτό με την αποθήκευση του το είπα κι εγώ αλλά όπως είναι φυσικό, αρνήθηκε ότι φταίει αυτό, αφού όπως είπε τις ελέγχουν...
    Τώρα το τι πιστεύω εγώ είναι άλλο θέμα. Η ουσία είναι να υπάρχει κάτι χειροπιαστό που να πατήσω για να ζητήσω αλλαγή.
    Σε κάθε περίπτωση, σ' ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες. Βοήθησες πολύ, όπως και το παιδί από το άλλο φόρουμ.
    Καλή συνέχεια...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corduroy27 : 20-03-13 στις 22:49

Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τι ελέγχουν? Τη γήρανση όπως τα κασέρια κάθε τρίμηνο η τα κρασιά που τα γυρνάνε κάθε πέντε χρόνια?
    Τις εννιάρες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις.
    Χαλαρά είναι παλιές, μη σου πω παίζει να είναι ήδη γυρισμένες από άλλο πελάτη. Σου φαίνεται περίεργο αλλά πολλοί το κάνουν αφού βλέπουν τάση κανονική.
    Προχώρα και εδώ είμαστε.
    900MHz-64GHz

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Αποστόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Τι ελέγχουν? Τη γήρανση όπως τα κασέρια κάθε τρίμηνο η τα κρασιά που τα γυρνάνε κάθε πέντε χρόνια?

Προεπιλογή

Αποστόλη, αν θέλεις γράψε τους κωδικούς απο τις μπαταριες να σου πω πόσο παλιές είναι.

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον hurt30 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

leosedf (21-03-13)

Συντονιστής
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Επιπλέον αν δεις εδώ http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=68722 θα δεις στην τρίτη απάντηση ότι σε καινούρια μπαταρία μολύβδου είχα απόδοση 76%, απλά γιατί ήταν στο ράφι κάποιο καιρό.
    900MHz-64GHz

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-10-10, 22:30

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία