to fluxgel πού το βάζω?απο πάνω?
τι λόγος υπάρχει!
αυτό δε καταλαβαίνω...
....και κάτι ακόμα, την kapton tape???
για πού είναι!???
Ευχαριστώ !![]()
to fluxgel πού το βάζω?απο πάνω?
τι λόγος υπάρχει!
αυτό δε καταλαβαίνω...
....και κάτι ακόμα, την kapton tape???
για πού είναι!???
Ευχαριστώ !![]()
ναι, το 8ο θαύμα στον κόσμο είναι τo linux...
Γιαννη ,ελπιζω να μην παρεξηγηθεις αλλα δεν συνεχιζω την βοηθεια...βαριεμαι αφορητα να γραψω ενα απιθανο κατεβατο να σου εξηγω θεματα ,που για τα οποια κι εγω ακομα απευθυνομαι στους ''σοφους'' του φορουμ εδω ή στο hlektronika.....
επιγραμματικα:
kapton tape = ταινια πυραντοχη (μεχρι 400 νομιζω) και την θελουμε για μασκαρισμα (οποτε τωρα ρωτας τι ειναι το μασκαρισμα)
flux gel =ενα πραμα σαν την σολντερινη αλλα πιο ''αγνη'' και καταλληλη για ευαισθητα εξαρτηματα -εφαρμοζεται στα πινακια που θα γινει το reflow για να βοηθησει στο λιωσιμο της lead free κολησης (αποριες....?)
εγω παντως θα περιμενα να με ρωτησεις για τους ΧΡΟΝΟΥΣ κι οχι γι αυτα....
σου προτεινω να διαβασεις και τα 2 φορουμ στα οποια υπαρχουν οι απαντησεις για ολες σου τις αποριες (σοβαρα!)
χαχαχα!!! Δε παρεξηγούμαι! είμαι προγραμματιστής και καταλαβαίνω οτι κάποια πράγματα δεν μπορούν να έχουν απλή απάντηση, το βιώνω κι εγώ πολλές φορές όταν με ρωτάνε διάφορα...είναι η φάση που λες, που να σου εξηγώ τωρα.... χαχαχαχα!!!!
τέλος πάντων, φαίνεται απλό και σχετικά εύκολο, αλλα ούτως η άλλος όσο και να μου τα εξηγούσες, μάλλον θα αγκάρευα πάλι τον φίλο μου!!!
Ας μη πειραματιστώ στο laptop μου!
θα διαβάσω τα ποστ πάντως γιατί κάποια στιγμή, πρέπει να το μάθω και αυτό!
Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας, θα ενημερώσω μόλις αποπερατωθεί το έργο!!!!
ναι, το 8ο θαύμα στον κόσμο είναι τo linux...