καλησπερα
εχω απωλεια φρεον στην καταψυξη του ψυγειου στον επανω (χονδρο) σωληνα απο την ενωση που φαινεται στην φωτο
υπαρχει περιπτωση να γινει κολληση σε εκεινο το σημειο χωρις να αρπαξει φωτια το πλαστικο εσωτερικο?
Uploaded with ImageShack.us
καλησπερα
εχω απωλεια φρεον στην καταψυξη του ψυγειου στον επανω (χονδρο) σωληνα απο την ενωση που φαινεται στην φωτο
υπαρχει περιπτωση να γινει κολληση σε εκεινο το σημειο χωρις να αρπαξει φωτια το πλαστικο εσωτερικο?
Uploaded with ImageShack.us
εισαι σηγουρος πως εχεις διαρροη εκει..?
πως το διαπιστωσες..?
σαν πρεσσαριστο εξαρτημα μου φαινετε εκεινη εκει η μουφα..
Αν βαλεις εκει μεσα καμινετο θα γυνει χαμος...
θα λαμπαδιασουν τα παντα...
πρεσαρισμα θελει παλυ...
η εαν βαλες ενα μαστο 3/8'' και να το κανεις με εκχυλωση... εαν σου χωρεσει εκει...
δεν ξερω ωμος 3/8'' ειναι ο σωληνας ο χοντρος..?
πλαστικη δεν ειναι η πλατη που φαινετε στην φοτο..??
εχει και καλωδια δυσκολα τα πραγματα...
Για μια γεύση ... δεν κολλιούνται . Και αν κολληθούν θα αδυνατίσει η πλευρά του χαλκού. αλλά διάβασε τα παρακάτω.
http://www.vulkan-lokring.com/filead...0.12.2012_.pdf
Θα πρότεινα αν δεν είσαι ορεξάτος για το παραπάνω εργαλείο . με απλό ρακόρ να γίνει η δουλειά. Πρώην ψυκτικός ήμουν αλλά αυτό δεν μου έτυχε ποτέ και δεν έχω ακούσει να εγκρίνεται απλή σύνδεση ρακόρ σε διαφορετικά μέταλλα (θα χρειαστούν εκχειλωτικά εργαλεία κτλ)
πετρο φοβερο εργαλειο πρεσαρισματος
οταν ειχε πρωτοβγει αυτος ο συνδεσμος τον ειδα για πρωτη φορα στην εκθεση της climatherm
ωμος το κοστος τον εκχυλωτικον ειναι μικρο
κοιταξε σαφως και ειναι καλυτερο και ποιο σωστο να γυνει με την μεθοδο του πρεσσαρισμος που εδειξες...!
απλως ελεγα για μια εναλακτικη και ποιο οικονομικη λυση..
αλλα ειναι και οι συστολοδιαστολες το κατα ποσο θα κανεις καλη εκχυλωση και ο χωρος
οποτε αστο την ξεχναμε αυτην την μεθοδο...