Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη stafidas
    Μέλος
    Όνομα
    Μαρίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι Αττικής

Προεπιλογή

Αν βάλεις 5 μπαταρίες (6V) ενώ το μοτέρ σου δουλεύει με 9,6V, τότε το μοτερ δεν θα έχει δύναμη.
    Όσο αφορά τον χρόνο λειτουργίας του (πόσο μπορεί να λειτουργήσει μέχρι να ξαναχρειαστεί φόρτιση), εδώ έχει να κάνει με τα mAH των μπαταριών που έβαλες. Οσο πιο πολλά τα mAh, τόσο πιο πολύ κρατάει το σκουπάκι αλλά και πιο ακριβές οι μπαταρίες. Καλό είναι να βάζεις ότι είχε.
    Για την φόρτιση που λες, δεν ξέρω αν σε μόνιμη φόρτιση χαλάνε οι μπαταρίες (φαντάζομαι θα έχουν μια κάποια φθορά), αλλά στην πράξη όμως είναι πιο πρακτικό να το έχεις μόνιμα στην βάση του. Δεν νομίζω ότι αξίζει να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία και κόπο για να κερδίσεις 1-2 μήνες ζωής στις μπαταρίες...

Το avatar του χρήστη nassosxlvbros
    Μέλος
    Όνομα
    Nάσος
    Περιοχή
    Αθήνα,Νέος Κόσμος

Προεπιλογή

Το κλασικό πρόβλημα με τις μπαταρίες και τα σκουπάκια....συνήθως κοστίζουν πολύ παραπάνω από τα καινούργια και η αντικατάσταση είναι ασύμφορη....
    Η καταστροφή των μπαταριών οφείλεται -εκτός ότι είναι κινεζιές-στην καθημερινή υπερφόρτιση που τραβάνε γιατί οι περισσότεροι έχουν μόνιμα το σκουπάκι μάνω στη βάση φόρτισης....Καλό είναι το σκουπάκι να παραμένει μόνο όσο χρειάζεται για να φορτίσει και όχι 24 ώρες /24ωρο....
    Ένα καλό τρύκ είναι να το φορτίζετε μόνο βράδυ και το πρωί να το αφήνετε εκτός φόρτισης... καλό κάνετε και στις μπαταρίες και στη τσέπη σας σπαταλώντας -έστω και ασήμαντα-λιγότερο ρεύμα...
    Γιααα φέρε το κοφτάκι...
    Τι πα να μετρήσεις βρε ζώον,δεν είναι στο ρεύμα!

Παρόμοια Θέματα

1. Σκουπακι hoover. Τι του έκανα θεέ μου ?
    από ba99297 στο forum Σκούπες & Σκουπάκια
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-15, 11:17

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία