Ευχαριστώ Άρη
Ποια είναι η δική σου άποψη σχετικά με την βλάβη του κλιματιστικου,θα ήθελες να μου πεις σε παρακαλώ?
Ευχαριστώ Άρη
Ποια είναι η δική σου άποψη σχετικά με την βλάβη του κλιματιστικου,θα ήθελες να μου πεις σε παρακαλώ?
λιπων διαβαζωντας απο την αρχη το θεμα 2 περιπτωσεις ειναι οι πιο πιθανες η εχει θεμα με το φρεον η πιο πιθανο για εμενα να εχει προβλημα το θερμοστοιχειο της εσωτερικης μοναδας.
ira (17-01-13)
Αρη ωμος το κλιματιστικο δουλευει κανονικα... δεν σταματαει δεν το κοβει κατι...
και ο συμπιεστης και ο ανεμιστηρας της εξωτερικης μοναδας δουλευει κανονικα...
ira (17-01-13)
επανω στην σωληνα του στοιχειου της εσωτερικης μοναδας υπαρχει ενα αισθητηριο θερμοκρασιας το οποιο βλεπει την θερμοκρασια συμπηκνωσης. οταν η θερμοκρασια ειναι πανω απο ενα οριο ενεργωποιει τον ανεμηστηρα της εσωτερικης μοναδας αν η θερμοκρασια ειναι χαμηλα τον σταματαει γιανα μην βγαζει κρυο αερα. πιθανων λιπων να εχει προβλημα αυτο.
ira (17-01-13)
Ευχαριστώ πολύ που λες την άποψη σου Άρηθα μου φανεί χρήσιμη σε κάθε περίπτωση!
Μπορεί να είστε μέσα κι οι δύο
Αυτό το στοιχείο θερμοκρασίας το έχω εντοπίσει από καιρό και ξέρω την λειτουργία του.
Πως θα μπορούσα να καταλάβω αν χάλασε αυτό?
Από ότι έχω δει είναι φθηνό ανταλλακτικό.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και γενικής χρήσης ή θα πρέπει να βρούμε το δικό του?
Ευχαριστώ που με κάνατε ξεφτέρι!
Εδώ είναι φωτο από τα ρακόρ πριν το ανοίξω σήμερα στην ψύξη και μετά
πριν Φωτογραφία0043_001_001.jpgΦωτογραφία0044_001.jpg και μετάΦωτογραφία0047_002.jpgΦωτογραφία0053_001.jpg
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ira : 17-01-13 στις 18:29
Ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ομορφες φωτογραφιες Ηρα![]()
το αισθητηριο δεν ειναι αυτο που νομιζεις δηλαδη αυτο που ειναι κατω απο τα φιλτρα. εχει και ενα αλλο που για να το δεις πρεπει να γυμνωσεις το μηχανημα. μια φορα που χρειαστηκε να αντικαταστησω ενα δεν καταφερα να το βρω στην αγωρα και ετσι το αντικατεστησα με ενα μεταχειρησμενο απο ενα παλιο κλιματιστηκο.
ira (18-01-13)
Εαν θυμαμαι καλα ενα θερμιστορ που ειχα μετρησει το καλοκαιρι ενος κλιματιστικου ειχε 45-56 Ω
τωρα για να σου πω να το μετρησεις δεν στο λεω γιατι εχει διαδικασια....
τον φωναξες τελικα τον τεχνικο...?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIATHERM : 18-01-13 στις 15:00
ira (18-01-13)