Εγώ θα σου πρότεινα, να δώσεις την τηλεόραση σε κάποιον σχετικό τεχνικό στην περιοχή σου και να του ζητήσεις να σου κάνει έναν προϋπολογισμό κόστους επισκευής (αν τυχών βέβαια η επισκευή ξεπεράσει το ποσό που εσύ διαθέτεις π.χ. τα 70€) έτσι ώστε να μην πάρεις εσύ κανένα ρίσκο, με αγορά πλακέτας από ebay κ.λ.π.Στο λέω, επειδή κατάλαβα ότι δεν είσαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο.Υπάρχουν επικίνδυνες τάσεις σε διάφορα σημεία του τροφοδοτικού . Αν δεν έχεις σχετική γνώση και εμπειρία καλύτερα να το σκεφτείς πολύ καλά πριν ασχοληθείς.
Το μόνο που ίσως θα πρέπει να επωμιστείς, είναι να πληρώσεις κάποιο ποσό, για την εργασία του τεχνικού, στην περίπτωση που θα σου κάνει διάγνωση και προϋπολογισμό για την επισκευή της βλάβης και εσύ αποφασίσεις να μην επισκευάσεις την τηλεόραση.Απόλυτα λογικό νομίζω.
Αυτό που φαίνεται στο link είναι όντως πλακέτα τροφοδοτικού από LCD τηλεόραση.Δεν μπορώ όμως να σου πω με σιγουριά αν είναι όντως αυτό που εσύ χρειάζεσαι, επειδή δεν ξέρω ποιο <<φοράει>> η δικιά σου τηλεόραση (δεν μπορώ να το θυμηθώ οπτικά). Αν όντως είναι για το μοντέλο της τηλεόρασής σου (υπάρχουν συγκεκριμένοι κωδικοί ),τότε ναι κάνει .
Υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα εξαρτήματα/προιόντα που προστατεύουν από υπερτάσεις όπως απλές πρίζες, πολύπριζα, σταθεροποιητές, ups line interactive κ.λ.π.
Πως όμως έχεις καταλήξει, ότι μάλλον φταίει κάποια υπέρταση και όχι η φυσιολογική γήρανση κάποιων εξαρτημάτων; Πόσα χρόνια έχεις την τηλεόραση;

Απάντηση με παράθεση