Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.
Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα στην συγκεκριμενη τηλεοραση samsung le32r32b.
Η τηλεοραση αργει παρα πολυ ν'ανοιξει.Στις αρχες μετα απο λιγο ανοιγε αλλα τωρα κανει παρα πολυ ωρα.Την εχω ανοιχτη συνεχεια τωρα γιατι φοβαμαι μη δεν ξανανοιξει και εχω βαρεθει την ιδια διαδικασια καθε μερα.
Μιλησα μ'εναν τεχνικο και μου ειπε οτι κατα 99% ειναι το τροφοδοτικο.Ειμαι ασχετος με τετοια θεματα αλλα καταφερα ν'ανοιξω την τηλεοραση για να δω εαν εχει σκασει κανενας πυκνωτης.Δεν ειδα κανεναν που να εχει σκασει και ακομα απορω τι μπορει να φταει.
Ο τεχνικος μου ειπε μια τιμη στα 70-80 ευρω.
Αν ειναι να φτιαχτει να τα δωσω αλλα φοβαμαι κιολας να μην τα δωσω τσαμπα και στην πορεια παρουσιαστει παλι κανενα προβλημα ή ακομη και το ιδιο προβλημα.
Εψαξα λιγο στο ebay στον amazon και γενικα οπου αλλου μπορουσα μηπως βρω κατι και το μονο που βρηκα ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/PowerBoard-P...item3a62f8657b .
Αυτο ειναι τροφοδοτικο ή τιποτε αλλο?
Ο τεχνικος που ειχα μιλησει μου ειπε οτι σε περιπτωση που θα θελει αλλαγη τροφοδοτικου αν υπαρχει βεβαια και το παραγγειλει απο Γερμανια οπως μου ειπε το κοστος μονο για το τροφοδοτικο θα ειναι απο 150-180 ευρω.Επειδη δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα χρηματα γι'αυτο ψαχνω να βρω μια πιο οικονομικη λυση.
Αν μποειτε να με βοηθησετε λιγο γιατι εχω κουραστει με το συγκεκριμενο θεμα.
Ευχαριστω πολυ.