Σωωωώπααα βρε !! ... αν αυτός είναι κεφαλόκοτα και δεν ξέρει τι του γίνεται , εσύ τι φταις ?και ο άλλος που μίλησε για αλλαγή πλακέτας είπε ότι δεν παρέχεται εγγύηση στα ανταλλακτικά.
Στα παραπάνω λεγόμενα ... του τεχνικού ... τουλάχιστον έπρεπε να κάνει πίσω . και να σε εξυπηρετήσει με το αζημίωτο.Όταν συνεννοηθήκαμε για το ανταλλακτικό και το κόστος της επισκευής είπαν ότι επισκευάζεται πλήρως με την αλλαγή ανταλλακτικού.
Τι είπες ότι άλλαξαν? .. πλακέτα? .... πήγαινε ζήτα την προηγούμενη πλακέτα που είχε και ψιλοπάω στοίχημα ότι θα στο παίξει (Παπακωνσταντίνου) που λέει "" λυπάμαι την είχα στο γραφείο μου για φύλαξη ... καιιιιιι ... χάαααθηκε !!! λυπάμαι αλλά αυτήν την στιγμή δεν ξέρω που είναι !!! ""
Εγώ τουλάχιστον σαν πρώην τεχνικός , ποτέ δεν χρέωνα "σπασμένα" σε πελάτη . και προτιμούσα να μείνω με την αναπόφευκτη ζημία ... παρά να αφήσω στα "κρύα του λουτρού" τον πελάτη ή έκανα 2η προσπάθεια μέχρι την επίλυση του προβλήματος και λεπτομερής εξήγηση στον πελάτη (ασχέτως αν αυτός καταλαβαίνει ή όχι ). Και σε "αδύνατες επισκευές ... επιστροφή χρημάτων".
Πριν να το δώσεις για επισκευή ... τι συμπεριφορά είχε? .... και όταν λες ότι στο παρελθόν το έχεις επισκευάσει εσύ αρκετές φορές ... πάνω σε τι ήταν? Αν μπορείς να δώσεις κάποιες λεπτομέρειες του "ιστορικού του".Έδωσα το στεγνωτήριο για φτιάξιμο και μου το επέστρεψαν σήμερα
και δεν δουλεύουν τα μισά από τα 8 προγράμματα.

Απάντηση με παράθεση