Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι ειδικότητα να ψάξω.Οι ψυκτικοί για το westpoint δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε.
Σχετικά με τα airwell ποιά είναι η άποψη σου?
Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι ειδικότητα να ψάξω.Οι ψυκτικοί για το westpoint δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε.
Σχετικά με τα airwell ποιά είναι η άποψη σου?
Σ'ευχαριστώ για την συμβουλή σου.
Φωτογραφία0020.jpgΦωτογραφία0024.jpgΦωτογραφία0024.jpg
οι φωτογραφίες της πλακέτας του airwell
Βοηθήστε αν μπορείτε γιατί με τα αιρκοντίσιον θα ζεσταθούμε.
Τα led ανάβουν κανονικά και το μπιπ ακούγεται όταν το ανοίγω χειροκίνητα
αλλά είναι ρυθμισμένο στους 20 C και δεν ζεσταίνεται το δωμάτιο καθόλου.
σε εναν γνωστο μου ειχε το ιδιο θεμα αλλα με ενα μαρκα με εκαψες.το κοντρολ δουλευε κανονικα αλλα το κλιματιστικο δεν επερνε τις εντολες......εβγαλα το πλακετακι που εχει το ματι πανω κ το εδωσα σε φιλο ηλεκτρονικο κ τελικα το εφτιαξε κ δουλευει μια χαρα,(ειχε ψυχρες κολλησεις).κανε το ιδιο αν μπορεις.βγαλτο μονος σου κ πηγενε το σε εναν ηλεκτρονικο να το τσεκαρει.δεν εχεις να χασεις κ τιποτα
ira (14-12-12)
Ευχαριστώ για την συμβουλή σου Μύρωνα!
Πως βγαίνει η πλακέτα?
Θα μπορούσα να την βγάλω μόνη μου η θα έπρεπε να φωνάξω έναν ψυκτικό
και να του πω να την βγάλει?
Είχα καλέσει δύο και δεν σκέφτηκαν κάτι ευφυές σαν κι αυτά που προτείνετε εσείς εδώ.
Διάβασα και σε ένα άλλο νήμα
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=57662
για ενισχυμένες μπαταρίες.
Το θέμα είναι ότι το τηλεκοντρολ δεν ξαναδούλεψε μετά που άλλαξα τις μπαταρίες και μου φαίνεται περίεργο.
Εν τω μεταξύ έμαθα τους κωδικούς της airwell αλλά πως θα μπορούσε να επαναρυθμιστεί?
δες το απλά....
Ήρα εσύ μπορεί να έβαλες "καινούργιες" μπαταρίες εκείνες όμως είναι ;;; και έχουν τοποθετηθεί σωστά ;;;
P Σώστε ένα δέντρο και προστατέψτε το περιβάλλον μας.
Μην το τυπώνετε αν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.
ira (14-12-12)
Το πρωί θα ψάξω για GP ultra κι αν δεν βρω θα παραγγείλω από το e-shop κι επειδή δεν κρατιέμαι θα πάρω κι ότι ultra αλκαλικες βρω.
Φυσικά και τοποθετήθηκαν σωστααυτό φαίνεται και στην οθόνη του τηλεκοντρολ!
Ευχαριστώ που προσπαθείς να με βοηθήσεις.![]()
Μπορείτε να μου πείτε πως βγαίνει η πλακέτα του δέκτη υπερύθρων του airwell να την πάω σε ηλεκτρονικό να μου την κοιτάξει?
Αν δεν είναι δύσκολο μπορώ να το κάνω.Είναι αυτή που σας έχω βάλει φωτο.
Ευχαριστώ!