Καλησπερα και παλι.... λοιπον εχω παραγγειλει και ηρθε πιστολι που βγαζει θερμο αερα για εξαγωγη και κωληση πυκνοτων ολοκληρομενων κλπ, παστα , και περιμενουμε τον πυκνωτη απο εξω οπως παραδοξως με κατι αλλες παραγγελιες που εχω κανει αργει παρα πολυ σε σχεση με αλλες φορες που εχω παραλαβει αλλα πραματα μηπως ξερει κανεισ τι παιζει? Με το πιστολι κατι δοκιμες που εχω κανει σε μια παλια μητρικη για πρακτικη αντιμετςπισα το εξης θεμα οταν τοποθετουσα το πιστολι στο συγκεκριμενο ολοκληρωμενο η πυκνωτη ωστε να γινει εξαγωγη αντιμετωπιζα το προβλημα και με διπλανα τσιπακια δηλαδη ξεκολουσαν και αυτα, για να μην γινει καμια στραβη οταν ερθει και εχουμε απωλειες ειναι ευκολο σε κανεναν να μ εξηγησει τον σωστο τροπο ετσι ωστε να γινει σωστη δουλεια?
Τελικά παρήγγειλες το μεγάλο πυκνωτή ή 4 μικρούς;
Σε ένα λάπτοπ εγώ χάλασα δύο 0E907 πυκνωτές μέχρι να τον κολλήσω σωστά. Έχει πλαστικό περίβλημα γμτ.
Θα κολλούσα πολύ πιο εύκολα τους 4 μικρούς.
Καλύτερα να σπάσεις προσεκτικά τον παλιό πυκνωτή και μετά να καθαρίσεις τις νησίδες.
Ξέμεινα από ψιλά…
και μου κόψανε τα χοντρά!!!
τον μεγαλο παραγγειλα dan αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις αποστολες εχουν καθυστερησει πολλυ τα πραγματα ειχα παραγγειλει και κατι αλλα και εχουν κανει 1 μηνα και τιποτα ακομα οποιος ξερει κατι ας πει, βασικα απο οτι ακουσα πρεπει να εχει αλλαξει καποια νομοθεσια με τα πραγματα που παραγγελνεισ εκτος χωρας τεσπα......... dan γυρω γυρω για να μην ξεκολανε τα αλλα τι να βαλω? εκανα δοκιμη σε μια παλια μητρικη και εβραζε ο τοπος μεχρι να ξεκολησει αυτο που ηθελα ξεκολουσαν αλλα 50 πυκνωτακια ξερεις αυτα τα μινιον...... αν δεν βαριεσε καθοδηγησε με τι κανεις ακριβως να μην καει το πλαστικο και να μην ξεκολανε τα αλλα
Εγώ τον έσπασα προσεκτικά με ένα μικρό κοφτάκι και μετά καθάρισα τις νησίδες με το κολλητήρι.
Αγανάκτησα μέχρι να τον κολλήσω. Μετάνιωσα που δεν έβαλα τους 4 μικρούς.
Με θερμοπίστολο θα τον ξεκολλήσεις ή με σταθμό ζεστού αέρα;
Το θερμοπίστολο έχει μεγάλο στόμιο και δεν μπορείς να εστιάσεις.
Δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα στη νομοθεσία, κάτι που αγόρασα από κίνα, έκανε 40 μέρες να έρθει, και ένα 2ο έκανε 25.
Ξέμεινα από ψιλά…
και μου κόψανε τα χοντρά!!!
τι να πω ρε φιλε δεν ξερω τι παιζει αυτη την φορα πολυ αργησαν τι να πω..... για δωσε μου κανενα λινκ απο ελλαδα αν εχεις υποψιν σου για σταθμους ζεστου αερα αν ειναι ακριβοι να δουμε τι θα κανουμε μαλλον η δουλεια παει για σπασιμο ετσι οπως το κοβω....αλλα αν ειναι φθηνοι θα παρω εναν και θα πουλησω το πιστολι
08122012306.jpg08122012307.jpg08122012308.jpg08122012309.jpg08122012310.jpg08122012311.jpg
Καλησπερα παιδες λοιπον μιας και εχω αδειουλα και πηρα τα τσιμπρακαλα μου για να βαλω μπρος τον υπολογιστη σημερα τον ανοιξα και τελικα δεν εχει τον μεγαλο nectokin οπως υπολογιζα στις φωτο οπως κοινοποιησα εχει 5 330 ριξτε μια ματια.... επισης να συμπληρωσο οτι οι 330 ειναι ακριβως κατω απο την cpu τελος εχει και χωριστη καρτα γραφικων εχω τραβηξει φωτο απο ολη την μητρικη και σε τμηματα οπως επισης και απο την καρτα γραφικων.
Καλημερα μετα απο ψαξιμο σε διαφορα φορουμ ανακαλυψα αυτο στο thread 245: http://www.badcaps.net/forum/showthr...t=8991&page=13
ποια ειναι η γνωμη σας?
ποια ειναι η γνωμη σας?
Καλησπερα, σημερα εκλεισα τον laptop τοποθετησα thermal paste σε ολα cpu,gpu εκανα reset το Βιος αλλα ο υπολογιστης πλεον δεν κανει επανεκκινηση αλλα τερματισμο οπως ανεφερα επανω εχει ανοιχτει το μηχανημα εχει καθαριστει αλλα τιπορα οπως κοινοποιω πανω στις φωτογραφιες μηπως ειναι οι 5 πυκνωτες 330? ι τιποτα αλλο