οταν λες ανοιγει κανονικα εννοείς οτι εχεις εικονα και μετα 3-4 δευτερολεπτα σε γυρίζει σε κατασταση stand-by?
Αν ειναι αυτο τότε έχει πρόβλημα η πλακέτα main board. Κάποιος πυκνωτής smd τα εφτυσε...........
οταν λες ανοιγει κανονικα εννοείς οτι εχεις εικονα και μετα 3-4 δευτερολεπτα σε γυρίζει σε κατασταση stand-by?
Αν ειναι αυτο τότε έχει πρόβλημα η πλακέτα main board. Κάποιος πυκνωτής smd τα εφτυσε...........
καλησπερα παιδια. εκανα λαθος τελικα.το φωτακι παραμενει μπλε σαν να λειτουργει κανονικα καιη οθονη γινεται μαυρη. πλησιαζοντας με εναν φακο τοτε βλεπω την επιφανεια εργασιας. αρα μαλλον ειναι inverter. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα ανταλλακτικο
Η πλακέτα έχει ένα κωδικό. με αυτό τον κωδικό ψάξε στο ebay
Ξέμεινα από ψιλά…
και μου κόψανε τα χοντρά!!!
ποια πλακετα? κατω απο το πανελ η απο τον inverter?
Συνήθως το inverter είναι στην πλακέτα του τροφοδοτικού. Αν είναι έτσι δες τον κωδικό και ψάξε.
Αν πάλι το έχει ξεχωριστά, πάλι θα έχει ένα κωδικό. Με αυτόν ψάχνεις στο ebay.
Ξέμεινα από ψιλά…
Είσαι σίγουρος πως είναι το inverter;
Μπορεί να είναι καμένη λάμπα και να κλείνει το inverder.
Ξέμεινα από ψιλά…
δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια... βρηκα τελικα το inverter.http://www.shopjimmy.com/mirage-860-...t-inverter.htm
υπαρχει τροπος να δω τι φταιει?
πιο παλια ειχα κανει ανακατασκευη το τροφοδοτικο γιατι μετα απο ενα κεραυνο εκαψε σχεδον ολους τους πυνκωτες.ο τεχνικος μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα λειτουργειας τροφοδοτικου και οτι οι πυκνωτες-αντιστασεις ειναι μια χαρα.