Ναι ναι Μιχάλη το ξέρω θα δοκιμάσω μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, θα ακολουθήσω την συμβουλή-παρότρυνση. όταν έχω νεότερα θα σου πω. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!!![]()
Ναι ναι Μιχάλη το ξέρω θα δοκιμάσω μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, θα ακολουθήσω την συμβουλή-παρότρυνση. όταν έχω νεότερα θα σου πω. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!!![]()
Λοιπον παιδια τελικα δεν το κατσαβιδιασα ακομη. Περασα τα 8 pro και παιζει πολυ καλα μονο που μου κανει ενα restart κατα την εκινηση. Μετα ολα ΟΚ. Οστοσω ετρεξα το system info και ειδα τα conflicts που φαινονται στην εικονα.20130125001807516.jpg Φαινεται μπερδεμα με το driver της καρτας γραφικων και τη μνημη η μηπως κανω λαθος? Τι λετε να κανω? Υπαρχει κανενα προγραμμα να τα φτιαξει? Για αλλο driver δεν το βλεπω... Με τη registry κατι...? Να το κατσαβιδιασω? Τι λετε?
Ψάξε και βρες ένα πρόγραμμα που διαβάζει τα minidumps αρχεία αν και τώρα είναι αργά αφού πέρασες τα 8, αυτό το μήνυμα της μπλε οθόνης συνήθως βγαίνει η από μνήμη ή από δίσκο (ή συνδυασμός να είναι χαλασμένη η μνήμη και να γίνονται corrupt κάποια αρχεία του συστήματος ή η εγγραφή στον δίσκο εκείνη την στιγμή) λογικά το tablet έχει κάποιο mini SSD μέσα, ίσος ένα checkdisk να διόρθωνε λιγάκι την κατάσταση, δε θα ήταν και κακή ιδέα να δοκίμαζες και μια άλλη RAM
primeras (04-02-13)
Λοιπόν η συνέχεια παιδιά.
Παίρνω μήνυμα Reboot Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device...
Όπως είχα πει τελευταία είχα περάσει τα 8αρια.
Τα παίρνω κρανίο και το ανοίγω. Ιδού το εσωτερικό.
MotherFront1.jpgMotherBack1.jpg
Τώρα τι λέτε αγοράζω σκληρό (γιατί το να περάσω πάλι λειτουργικό αφού το έχω κάνει ήδη 4-5 φορές δεν το βλέπω λογικό), ή μνήμη.... ή....μήπως κάτι άλλο;...
Πείτε μου οι πιο έμπειροι πιθανότητες παρακαλώ, γιατί δεν έχω πολλές δυνατότητες για δοκιμές, οπότε ότι είναι θα το αγοράσω.
την μνημη μπορεις να την τσεκαρεις σε καποιο πισι με το memtest+ (μπουταρεις με cd και κανει αμεσως ελεγχο σε λουπες)
τωρα για να αλλαξεις δισκο (ssd)ι να σου πω -δεν ειναι και κανενα εμπορικο αντικειμενο ωστε να το ξεφορτωθεις στη χειροτερη..
λογικα ειναι mini sata ,αν και παλια τα asus ειχαν mini pci..
μπορεις να φορτωσεις διαγνωστικα σε boot usb στικακι και να ξεκινησεις μ αυτο (πχ κατι σαν το hirens)
primeras (19-02-13)
Βαλε παλι 7 και δοκιμασε να βαλεις τους drivers apo edw
primeras (19-02-13)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση απόκριση.
Οπότε ξαναβάζω 7, drivers by Χρήστος και δοκιμές by Μιχάλης.
...Με έχει ψωφίσει αυτό το tablet...
Μόλις ασχοληθώ θα το μάθετε...
Και πάλι ευχαριστώ...