Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: blue screen

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

αντιγραφω απο τα στοιχεια που εδωσες πιο πανω =

Memory
    --------------------------------------
    Module Number: 0
    Module Size: 2048 MBytes
    Module Type: SO-DIMM
    Memory Type: DDR3 SDRAM
    Memory Speed: 666.7 MHz (PC3-10600)

*πρεπει λοιπον να βρεις ενα στικακι μνημης ddr3 667 (1024/2048 )δλδ 1gb ή 2gb χωρητικοτητα και να δοκιμασεις σε χρηση για ενα διαστημα να δεις αν εχει τα ιδια συμπτωματα
    (θα ηταν προτιμοτερο να βρεις βεβαια στικακι μνημης 2 ή και 4 gb ωστε ταυτοχρονα να εχεις και αποψη για πιθανη αναβαθμιση
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη makocer : 13-11-12 στις 22:05

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

σωστός, κατάλαβα που το πας, κι έχεις δίκιο νομίζω, το κακό όμως είναι ότι έχω προσπαθήσει να το ανοίξω και δεν τα κατάφερα. Συγκεκριμένα κόντεψα να το σπάσω. Έψαξα και στο internet να βρω τρόπο που ανοίγει το μηχάνακι χωρίς να κάνω ζημιά, όμως τζίφος.

Μέλος
    Όνομα
    Μιχάλης
    Περιοχή
    Napoli di Romania

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από primeras Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωστός, κατάλαβα που το πας, κι έχεις δίκιο νομίζω, το κακό όμως είναι ότι έχω προσπαθήσει να το ανοίξω και δεν τα κατάφερα. Συγκεκριμένα κόντεψα να το σπάσω. Έψαξα και στο internet να βρω τρόπο που ανοίγει το μηχάνακι χωρίς να κάνω ζημιά, όμως τζίφος.
    στο ανοιγμα δεν μπορω να σε βοηθησω -δεν γνωριζω τα κολπα του δικου σου μιας και δεν το εχω στα χερια μου
    ψαξε για ταπες που μπορει να κρυβουν βιδες απο κατω και μετα με κατι πλαστικο κι αιχμηρο προσπαθησε να διαχωρισεις το κατω καλυμα (πλατη) απο το σωμα
    μπορεις να χρησιμοποιησεις και πενα κιθαρας ή μαχαιρακι για γλυκα (αυτα που ειναι λεπτα με στρογγυλη ακρη και ΔΕΝ ειναι κοφτερα)
    υπομονη θελει

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ναι ναι Μιχάλη το ξέρω θα δοκιμάσω μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, θα ακολουθήσω την συμβουλή-παρότρυνση. όταν έχω νεότερα θα σου πω. Ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον!!

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπον παιδια τελικα δεν το κατσαβιδιασα ακομη. Περασα τα 8 pro και παιζει πολυ καλα μονο που μου κανει ενα restart κατα την εκινηση. Μετα ολα ΟΚ. Οστοσω ετρεξα το system info και ειδα τα conflicts που φαινονται στην εικονα.20130125001807516.jpg Φαινεται μπερδεμα με το driver της καρτας γραφικων και τη μνημη η μηπως κανω λαθος? Τι λετε να κανω? Υπαρχει κανενα προγραμμα να τα φτιαξει? Για αλλο driver δεν το βλεπω... Με τη registry κατι...? Να το κατσαβιδιασω? Τι λετε?

Το avatar του χρήστη fx125cc
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κωνσταντίνος
    Περιοχή
    Περιστέρι

Προεπιλογή

Ψάξε και βρες ένα πρόγραμμα που διαβάζει τα minidumps αρχεία αν και τώρα είναι αργά αφού πέρασες τα 8, αυτό το μήνυμα της μπλε οθόνης συνήθως βγαίνει η από μνήμη ή από δίσκο (ή συνδυασμός να είναι χαλασμένη η μνήμη και να γίνονται corrupt κάποια αρχεία του συστήματος ή η εγγραφή στον δίσκο εκείνη την στιγμή) λογικά το tablet έχει κάποιο mini SSD μέσα, ίσος ένα checkdisk να διόρθωνε λιγάκι την κατάσταση, δε θα ήταν και κακή ιδέα να δοκίμαζες και μια άλλη RAM

7. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον fx125cc για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

primeras (04-02-13)

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Νικήτας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν η συνέχεια παιδιά.
    Παίρνω μήνυμα Reboot Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device...
    Όπως είχα πει τελευταία είχα περάσει τα 8αρια.
    Τα παίρνω κρανίο και το ανοίγω. Ιδού το εσωτερικό.
    MotherFront1.jpgMotherBack1.jpg
    Τώρα τι λέτε αγοράζω σκληρό (γιατί το να περάσω πάλι λειτουργικό αφού το έχω κάνει ήδη 4-5 φορές δεν το βλέπω λογικό), ή μνήμη.... ή....μήπως κάτι άλλο;...
    Πείτε μου οι πιο έμπειροι πιθανότητες παρακαλώ, γιατί δεν έχω πολλές δυνατότητες για δοκιμές, οπότε ότι είναι θα το αγοράσω.

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ BLUE SKY TV 21 ΙΝΤΣΩΝ BL5126TX
    από powermag7 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-06-15, 19:42
  2. [Τηλεόραση] BLUE SKY BL 5126 TX
    από fmike στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-12, 16:20

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι