Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη chrisrer
    Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακου τι γινεται:Ο πυκνωτης αυτος ειναι ο κυριος υπευθυνος για να παρει σωστο(χωρις κυματωση) ρευμα η CPU,οταν τροφοδοτειται απο φορτιστη.Επειδη ομως συχνα χανει την χωρητοκοτητα του,η CPU δεν παιρνει ομαλη ταση και κανει διαφορα χαζα(επανεκινησεις,κολαει οταν συνδεθει ο φορτιστης κλπ)
    Πρεπει να τον βγαλεις με θερμο αερα, η να τον σπασεις πολυ προσεκτικα..Αφου καθαρισεις τις νησιδες μπορεις να βαλεις τον ιδιο απο εδω π.χ: http://www.ebay.com/sch/?_nkw=NEC%20...279&mfe=search η να βαλεις 4 παραλληλα 330μF 2.5V οπως αυτους:http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw...+2.5V&_sacat=0
    Aν εσυ η καποιος γνωστος σου εχει κανενα παλιο λαπτοπ πιθανοτατα η motherboard του να εχει επανω τους 330μF (κατα πασα πιθανοτητα θα εχω και εγω αν ψαξω.. )
    αρα ειναι ο NEC TOKIN τελεια ως εδω.... το θεμα της ram πως το εξηγεις? να δουλευει μονο το ενα slot? και κατι αλλο εχω κατι παλιες mainboard απο λαπτοπ θα αν υπαρχουν οι μικροι αν οντως υπαρχουν μπορεις να μ εξηγησεις πως γινονται οι γεφυρωσεις γιατι πανω στα ηλεκτρονικα αρχισα να ασχολουμε περιπου 1 χρονο. αν σου ειναι ευκολο βεβαια

Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης

Προεπιλογή

Δες φωτο στο ποστ #6.Οσο για την ραμ τι να σου πω δεν ξερω.Ετσι κιαλλιως το προβλημα ειναι αλλο:Ακομη και να αναψει δεν δουλευει σωστα οποτε αλλαξε πυκνωτες και βλεπουμε(κατα πασα πιθανοτητα θα φτιαξει αλλα ποτε δεν ξερεις)
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δες φωτο στο ποστ #6.Οσο για την ραμ τι να σου πω δεν ξερω.Ετσι κιαλλιως το προβλημα ειναι αλλο:Ακομη και να αναψει δεν δουλευει σωστα οποτε αλλαξε πυκνωτες και βλεπουμε(κατα πασα πιθανοτητα θα φτιαξει αλλα ποτε δεν ξερεις)
    οχι το λαπτοπ αναβει αλλα σβηνει μετα απο λιγο...τεσπα μολις ερθει η παστα βαζω μπρος και βλεπουμε....μολις επεμβω ανακοινωνο αποτελεσματα

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Καλησπερα και παλι.... λοιπον εχω παραγγειλει και ηρθε πιστολι που βγαζει θερμο αερα για εξαγωγη και κωληση πυκνοτων ολοκληρομενων κλπ, παστα , και περιμενουμε τον πυκνωτη απο εξω οπως παραδοξως με κατι αλλες παραγγελιες που εχω κανει αργει παρα πολυ σε σχεση με αλλες φορες που εχω παραλαβει αλλα πραματα μηπως ξερει κανεισ τι παιζει? Με το πιστολι κατι δοκιμες που εχω κανει σε μια παλια μητρικη για πρακτικη αντιμετςπισα το εξης θεμα οταν τοποθετουσα το πιστολι στο συγκεκριμενο ολοκληρωμενο η πυκνωτη ωστε να γινει εξαγωγη αντιμετωπιζα το προβλημα και με διπλανα τσιπακια δηλαδη ξεκολουσαν και αυτα, για να μην γινει καμια στραβη οταν ερθει και εχουμε απωλειες ειναι ευκολο σε κανεναν να μ εξηγησει τον σωστο τροπο ετσι ωστε να γινει σωστη δουλεια?

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Τελικά παρήγγειλες το μεγάλο πυκνωτή ή 4 μικρούς;
    Σε ένα λάπτοπ εγώ χάλασα δύο 0E907 πυκνωτές μέχρι να τον κολλήσω σωστά. Έχει πλαστικό περίβλημα γμτ.
    Θα κολλούσα πολύ πιο εύκολα τους 4 μικρούς.
    Καλύτερα να σπάσεις προσεκτικά τον παλιό πυκνωτή και μετά να καθαρίσεις τις νησίδες.
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

τον μεγαλο παραγγειλα dan αλλα δεν ξερω τι παιζει με τις αποστολες εχουν καθυστερησει πολλυ τα πραγματα ειχα παραγγειλει και κατι αλλα και εχουν κανει 1 μηνα και τιποτα ακομα οποιος ξερει κατι ας πει, βασικα απο οτι ακουσα πρεπει να εχει αλλαξει καποια νομοθεσια με τα πραγματα που παραγγελνεισ εκτος χωρας τεσπα......... dan γυρω γυρω για να μην ξεκολανε τα αλλα τι να βαλω? εκανα δοκιμη σε μια παλια μητρικη και εβραζε ο τοπος μεχρι να ξεκολησει αυτο που ηθελα ξεκολουσαν αλλα 50 πυκνωτακια ξερεις αυτα τα μινιον...... αν δεν βαριεσε καθοδηγησε με τι κανεις ακριβως να μην καει το πλαστικο και να μην ξεκολανε τα αλλα

Το avatar του χρήστη dan
    Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Εγώ τον έσπασα προσεκτικά με ένα μικρό κοφτάκι και μετά καθάρισα τις νησίδες με το κολλητήρι.
    Αγανάκτησα μέχρι να τον κολλήσω. Μετάνιωσα που δεν έβαλα τους 4 μικρούς.
    Με θερμοπίστολο θα τον ξεκολλήσεις ή με σταθμό ζεστού αέρα;
    Το θερμοπίστολο έχει μεγάλο στόμιο και δεν μπορείς να εστιάσεις.
    Δεν νομίζω να άλλαξε τίποτα στη νομοθεσία, κάτι που αγόρασα από κίνα, έκανε 40 μέρες να έρθει, και ένα 2ο έκανε 25.
    Ξέμεινα από ψιλά…
    και μου κόψανε τα χοντρά!!!

Παρόμοια Θέματα

1. TOSHIBA SATELLITE L300 1A3
    από στεφανος μιχαλης στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-13, 23:38
  2. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα σε Λαπτοπ Toshiba satellite
    από billtech στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-09-12, 02:36
  3. UNITED model NR UTV 14X42 service manual
    από misterno στο forum Αναζήτηση Service Manual
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-08-12, 14:52
  4. Toshiba Satellite P100-137 (Κόκκινες κάθετες γραμμές).
    από mariosinsuex στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-07-12, 20:32
  5. Laptop TOSHIBA SATELLITE M70-352
    από PATENTAS10 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-10-11, 20:24

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι