εχει στο ebay epoxy glue remover ..μη φανταστείς οτι κάνει θαύματα αλλα κατι κανει απο το τίποτα..
εχει στο ebay epoxy glue remover ..μη φανταστείς οτι κάνει θαύματα αλλα κατι κανει απο το τίποτα..
^^ Mπα μη νομιζεις οτι κανει σοβαρη δουλεια..Εγω ζεσταινω την πλακετα απο κατω και το αφαιρω με μια οδοντογλυφιδα για να μην ξυσω καμμια πιστα..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
εαν βάλω αντι για 0,5 μπίλιες 4,5 λετε να εχω θέμα?
μου τελειώσανε η 0,5 και έχω παραγγείλει αλλα.........ebay ειναι αυτό...
ειναι πολυ ελαχιστη η διαφορα δε νομιζω να δημιουγηθει προβλημα, αλλα μιλαω βασει λογικης και οχι βασει εμπειριας γιατι ως τωρα δεν το εχω δοκιμασει.
τα ιδια σκέφτομαι και εγω βάση λογικής ειναι πολλή μικρη η διάφορα..
Κατ'αρχην καλως σας βρηκα .
Ασχολουμαι με επισκευες H/Y σε επιπεδο software και hardware .
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με το ποια θα ηταν μια σωστη και λογικη λυση για εξοπλισμο με σκοπο την επισκευη παιχνιδομηχανων , laptop .
Eχω ηδη ενα aoyue 968A+ το οποιο πλεον ειναι απαραιτητο εργαλειο , αλλα επειδη για να γινει σωστη δουλεια εκτος απο εξασκηση χρειαονται και τα σωστα εργαλεια εχω μπει στις εξης σκεψεις :
1)Nα παω εναν Preheater ( και ποιον προτεινετε?)
2) να παρω εναν σχετικα οικονομικο σταθμο IR με ενσωματωμενο Preheater (και ποιο προτεινετε) τον οποιο preheater θα τον χρησιμοποιω και σε συνεργασια με το aoyue 968?
Aυτη τη λυση την σκεφτομαι , για να μην παρω ξεχωριστω preheater και μετα αναγκαστω(?) να παρω και σταθμο IR
3)Μπορειτε να μου δωσετε καποια link με Gel/liquid/paste/no clean Flux για παραγγελια απο Ευρωπη ?
4) direct heat ή non direct heat (ειδου η απορια )
5)να βρω εναν συνεργατη που να αναλαμβανει τετοιες δουλειες σε ΛΟΓΙΚΕΣ τιμες ?(δεχομαι pm ,αν και θα μου αρεσε να ασχολουμαι εγω , θελει σκεψη ομως και φυσικα τον σωστο ανθρωπο)
Επισης εχει κανεις αυτη http://www.youtube.com/watch?v=n7YoZYZhJQM την συσκευη ?
Ο τυπος στο video το κανει να φαινεται πολυ ευκολο .
Ποια χρησιμοτητα μπορει να εχει αυτη η συσκευη σε ενα εργαστηριο και αν αντικαθιστα καποια αλλη .
Γενικα για να μην σας κουραζω αλλο , οποια προταση , ιδεα , συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη και σας ευχαριστω εκ των προτερων .
Καλησπέρα! Δείτε αυτό το βιντεάκι και πείτε μου:
Να σταματήσω να κοιτάω εξοπλισμούς, να πετάξω οδηγίες για SMD-BGA, να σουτάρω αντιστατικά γάντια, πάγκο εργασίας και πολλά άλλα για να πάρω ένα κομμάτι σκισμένου τζην και 2 πραγματάκια ακόμη;
Γιατί ο Ασιάτης εδώ τα κάνει όλα χύμα και ωραία! (Btw, το βίντεο είναι 7 λεπτά αλλά συνολικά του πήρε 40 λέει)