Φάνη σου δίνω (μεταφρασμένο ) από κάποιον άλλον χρήστη που λέει ότι είχε το ίδιο σφάλμα (F1στο ίδιο πλυντήριο και έπραξε ως εξής
Είχα, επίσης, αυτό το πρόβλημα - η μηχανή ήταν γεμάτο με νερό και έλαμψε μέχρι F18. Έπρεπε να στραγγίξει το νερό έξω από το μηχάνημα χρησιμοποιώντας το μικρό σωλήνα που βρίσκεται δίπλα στο φίλτρο αποστράγγισης. Υπήρχε φορτία του νερού να στραγγίξει. Θα χρησιμοποιηθεί ταψί φούρνου μου, που ήταν τέλεια για τη δουλειά. Τότε undid το φίλτρο βιδωτό καπάκι. Υπήρξε μια πραγματικά πολύ μαύρο νερό που βγήκε, μαζί με περίπου £ 2 αξία των κερμάτων και ορισμένες hairgrips. Τώρα μηχανή μου δουλεύει τέλεια!
Ο παραπάνω δηλαδή μας λέει ότι απλός καθάρισε το φίλτρο και βρήκε κέρματα μέσα και κάποιες φουρκέτες.
Όμως εσύ λες ότι καθάρισες το φίλτρο , αλλά υποψιάζομαι μήπως στην φυσούνα από (κάδο προς φίλτρο αντλίας) αν έχει στουμπώσει κάτι κατά κει?




Απάντηση με παράθεση