Μια ιδεα για το θεμα "λογοκρισια" απο τον δημιουργο του εκαστοτε θεματος.

Θελουμε:
*Να μπορει ο δημιουργος του θεματος να χαρακτηριζει καποια μηνυματα ως εκτος θεματος.
*Να μπορει να τα αποκρυψει απο τον κυριο κορμο του θεματος ετσι ωστε να μην χρειαζεται να διαβασεις 5 σελιδες παπαρολογιες (δεν αναφερομαι σε καποιον-και εγω το εχω κανει κατα καιρους), για να διαβασεις την ουσια του θεματος.
*Να μην μπορει ομως να τα διαγραψει (καποια μπορει να ειναι χρησιμα για καποιους. Ειναι και ευθυνη να παρεις την αποφαση να διαγραψεις μηνυμα καποιου-ασε που θα αρχισουν αλλα...).

Και η ιδεα:
Ενα πληκτρο που δινει την δυνατοτητα στον δημιουργο να χαρακτηρισει το μηνυμα "εκτος θεματος".
Το μηνυμα ΔΕΝ θα σβηνεται αλλα θα αποκρυπτεται ο κορμος του και θα φαινεται μονο ο αριθμος του, ο δημιουργος του και το ποτε δημιουργηθηκε. Με την χρηση ενος κουμπιου, θα μπορει ο αναγνωστης να "εμφανισει" το συγκεκριμενο μηνυμα.

Επισυναπτω ενα παραδειγμα στην εικονα:
Στο παραδειγμα ο Κυριακιδης γραφει χρησιμα μηνυματα (Πετρο μου επιτρεπεις την χρηση του ονοματος σου - ηταν για καλο σκοπο!) και ο χρηστης Αλπινιστης γραφει: "Γιαννη παμε για καφε", "Χρηστο παρε με τηλεφωνο" και αλλα ασχετα με το θεμα. Ο δημιουργος χαρακτηρισε τα μηνυματα του Αλπινιστη "εκτος θεματος" και για να τα δεις πρεπει να πατησεις το κουμπι με τα κατω βελη. Θα μπορουσε το ιδιο πληκτρο μετα να τα ξαναμαζευει!

Δεν ξερω ποσο ευκολα υλοποιησιμη ειναι μια τετοια ιδεα.
Σιγουρα πιο ευκολα την σκεφτεται κανεις παρα την φτιαχνει!
Αλλα οτιδηποτε κοντινο σε αυτο το αποτελεσμα, θα ηταν χρησιμο (κυριως για το hlektronika που το φαινομενο της παπαρολογιας ειναι εντονο).
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  ΦΙΛΤΡΟ.JPG Εμφανίσεις:  1629 Μέγεθος:  134,3 KB