-
Τώρα μάλιστα ήσουν πιο σαφής από ότι προηγούμενα .
Επίσης έκανες και καλή γνωμάτευση του τι μπορεί να φταίει , (στην τελευταία παράγραφο)
Βέβαια και εμείς δεν έχουμε μπροστά μας την κουζίνα για να δούμε τι περιλαμβάνει από μπιχλιμπίδια για να κατανοήσουμε και την βλάβη.
Αλλά και έτσι στα "τυφλά" θα έλεγα και εγώ θερμοστάτης , και ίσως είναι σύνθετος θερμοστάτης (και για την λειτουργία του ανεμιστήρα που κόλλησε μόνιμα ) ή να έχει ξεχωριστό κλίξον θερμοστάτη ξέχωρα από τον κυρίως θερμοστάτη . Δεν νομίζω να έχει και ρελέ για το κουμαντάρισμα ανεμιστήρα δεν υπάρχει λόγος . Τέλος πάντων χρειάζονται σχετικοί έλεγχοι πάνω στον θερμοστάτη για την καλή λειτουργία τους
Εδώ έχουμε το εγχειρίδιο της κουζίνας
http://www.electrolux-ui.com:8080/20...5C923149el.pdf
στην σελίδα 21 έχει 5 παραγράφους με τελείες στην 4η τελεία έλεγξες την κατάσταση να δεις ότι εκεί είναι οκ? Αυτό με την ρύθμιση θερμοκρασία από το ρολόι μου φαίνεται λίγο περίεργο . Μήπως πείραξαν τις ρυθμίσεις κάποιοι?
Πάντως το αυτόματο ορολόι και οι κανοσιμοί του είναι πολύ επιλεκτικοί και αυστηροί.
δες και στην σελίδα 9 για την έξοδο ατμών , αν είναι μπουκωμένοι από λίπη λάδια κτλ
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης